Samsung Galaxy Tab S7 visas i nya renderingar

Samsung Galaxy Tab S7 visas i nya renderingar

Vi har sett flera kommande Samsung-enheter läcka ut de senaste veckorna, och idag kan vi lägga till ytterligare en i listan.

Nya gör anspråk på att visa Samsung Galaxy Tab S7. Bilderna, delade av och, visar en surfplatta med samma övergripande design som Galaxy Tab S6 men med några anmärkningsvärda förändringar.

Samsung verkar göra liggande till standardriktningen för Galaxy Tab S7. Den framåtvända kameran är placerad på en av de längre sidorna av Tab S7 snarare än högst upp på skärmen som på Tab S6, plus Samsung-logotypen på baksidan av Tab S7 är korrekt orienterad när enheten hålls i liggande läge snarare än porträtt.

Det finns en pillerformad dubbel bakre kamerainställning på baksidan av Tab S7 samt vad som ser ut att vara en plats där en S-penna kan fästas magnetiskt, precis som på Tab S6. Den här läckta Galaxy Tab S7 har också ström- och volymknappar på höger sida, en USB-C-port på botten och vad som ser ut att vara fyra högtalarutskärningar.

Specifikationer för Galaxy Tab S7 är fortfarande lätta, men dagens rapport hävdar att den kommande Samsung-surfplattan kommer att ha en 11-tums skärm och ett 7760mAh-batteri. En modell med 5G-stöd ryktas också vara på väg.

Galaxy Tab S7: s dimensioner är enligt uppgift 253,7 mm x 165,3 mm x 6,3 mm. För att jämföra mäter Galaxy Tab S6 244,6 mm x 159,5 mm x 5,6 mm.

Rykten har sagt att Galaxy Tab S7 skulle kunna avslöjas officiellt vid ett Samsung-evenemang den 5 augusti tillsammans med Galaxy Note 20 och Galaxy Fold 2. Vi ser inte massor av avancerade Android-surfplattor komma på marknaden längre, och så är det bra att se Samsung fortsätta sitt flaggskepp Galaxy Tab S-sortiment för människor som vill ha en premium Android-surfplatta.

Galaxy Tab S7 gör liggande läge