Samsung Galaxy Watch Active2 har gamla Galaxy-klockor

Galaxy Watch One UI Update

Galaxy Watch-teamet har varit tyst under en tid men den här veckan har vi några goda nyheter eftersom de gamla Galaxy Watch- och Galaxy Watch Active-enheterna får en viktig uppdatering. De nya funktionerna och användarupplevelsefunktionerna som finns på Galaxy Watch Active 2 kommer snart att finnas tillgängliga på nämnda bärbara enheter. En ny programuppdatering har just tillkännagivits av Samsung i det officiella Newsroom. Om du äger en Galaxy Watch eller Watch Active kanske du vill läsa detta.

Äldre smartklockor från den sydkoreanska teknikjätten kommer att få dynamiska uppdateringar. Viktiga förändringar inkluderar Samsung Health-funktioner, anpassningsalternativ och nya Bixby-funktioner. Uppdateringen kommer att släppas stegvis region för region även om ingen officiell lista har tillhandahållits.

Den senaste mjukvaruuppdateringen ger fler Bixby-fördelar som Bixby Voice, som är perfekt att använda för att styra ditt SmartThings-ekosystem, känna till tiden mellan platser och starta träningsrutiner. Bixby kan snart lära sig dina rutiner och till och med språk men kan vara begränsad till brittisk engelska, spanska, italienska, tyska och franska, åtminstone för tillfället.

Några andra förbättringar som Galaxy Watch och Galaxy Watch Active kommer att få med den senaste mjukvaruuppgraderingen inkluderar anpassning av klockans ansikte, tillgång till 24 undervalsnummer och komplikationer, förbättrad UX (användarupplevelse) och My Style-funktionen. Andra UX-funktioner och ändringar inkluderar ikoner för appar som används som flyttas till botten av ansiktet, strömmen visas alltid på skärmen, ett renare grafiskt användargränssnitt, nya emoji-erbjudanden och enklare användarinteraktion. En ny Touch Bezel kan också läggas till i Galaxy Watch Active.