Samsung lanserar Gear 360 i Korea och klargör när det kommer till Italien (video)

Samsung lanserar Gear 360 i Korea och klargör när det kommer till Italien (video)

Ett par månader efter presentationen, Samsung lanserar Gear 360 på marknaden, åtminstone i Sydkorea pris i företagets hem kommer det att bli 399.300 ₩, cirka 310 €, för närvarande bara på den officiella webbplatsen och sedan nå fysiska butiker från och med den 1 maj.

Även de i Korea som har förbeställt Gear 360 under de senaste veckorna kommer han att få det idag. Så goda nyheter till östra fronten, men när Gear 360 kommer till Italien? Ledtrådar anlände från Holland för några dagar sedan när den sfäriska kameran debuterade på den officiella onlinebutiken till ett pris av 349,99 €.

LÄS OCH: Se Leonardo DiCaprio vinna Oscar från en Samsung Gear 360!

En har nu också dykt upp i den holländska butiken datum i vilka transporter bör starta, den 10 juni. Vi kontaktade sedan Samsung Italien som i själva verket bekräftade “juni månad” som en period av Gear 360 släpp.

Vid denna tidpunkt verkar bilden vara komplett, speciellt om du lägger till videon som Samsung har publicerat de senaste timmarna där den visar var du ska börja med en Gear 360. Och väntar du på just den här gadgeten för Galaxy eller är du bland dem som tycker att 360 ° ännu inte är mogen?

Via: SamMobile