Samsung PRO Plus: den utförande microSD blir 128 GB

Samsung PRO Plus: den utförande microSD blir 128 GB

Hävstångsteknik MLC NAND, Samsung utökar sitt erbjudande om microSD med det nya PRO Plus 128 GB. Liksom de andra nedskärningarna i serien, 32 och 64 GB, är denna modell också inriktad på multimediavärlden, vilket säkerställer adekvata hastigheter också en 4K-videouppspelning och inspelning.

Tack vare deras arkitektur, microSD PRO Plus erbjuda UHS-I Speed ​​Class 3 (U3) och Speed ​​Class 10-certifiering, upp till 95 MB / s läst och 90 MB / s skrivning.

Kapacitet och format blinkar uppenbarligen till enheter som smartphones och senaste generationens actionkameror, även om företaget lovar adekvat prestanda även för videokameror och digitala SLR.

LÄS OCH: Samsung Smart View uppdaterar och landar på iOS och Windows PC

För att komplettera bilden också det 4-säkra skyddet som garanterar motståndskraft mot vatten (IPX7), extrema temperaturer, röntgenstrålar och magnetfält. De små minneskorten lanserades i 50 länder, inklusive Europa.

För närvarande listas de inte på företagets italienska webbplats, men om du är intresserad av de nya 128 GB microSD PRO Plus, vi inbjuder dig att hålla ett öga på Samsungs sidor.

Källa: Samsung