Samsung retar prestanda och lagring av Galaxy Note 9 med nya videor

Samsung retar prestanda och lagring av Galaxy Note 9 med nya videor

Efter att ha lagt upp en video i morse och retat batterilivslängden på Galaxy Note 9, har Samsung delat ett par fler videor som hypar upp sin nästa stora sak.

Den första teasern handlar om prestanda. Det visar en person som måste granska dokument inom de närmaste fem minuterna, men när de försöker ladda dokumenten saktar telefonen ner. Även efter att ha stängt av automatiska uppdateringar, bytt mellan Wi-Fi och 4G och startat om telefonen laddas dokumenten långsamt.

“Telefonen för långsam?” Frågar Samsung. “Mycket kan förändras på en dag”. Företaget säger också att det är “Time for a tempo change” i videons beskrivning.

Den andra videon handlar om intern lagring. En person avbildas som försöker ladda ner en 812 MB-fil för ett möte, men deras telefon är slut på lagring. De fortsätter att radera 143 foton och en massa appar och försöker till och med ladda ner en mindre fil, men de har fortfarande inte plats på sin enhet.

Videon fortsätter med frågan “Har du aldrig tillräckligt med lagring?” och upprepar sedan tagline “Mycket kan förändras på en dag.” I videobeskrivningen säger Samsung att “Från och med den 9 augusti 2018 kommer du inte att behöva välja.”

Det förväntas allmänt att Samsung introducerar Galaxy Note 9 den 9 augusti. Telefonens specifikationer är till stor del fortfarande uppe i luften, men den kommer sannolikt att vara utrustad med en Snapdragon 845-processor och minst 6 GB RAM. Med Samsung som retar Not 9-lagring verkar det troligt att det kommer med minst 64 GB eller 128 GB inbyggt lagringsutrymme, och det kommer antagligen att ha en microSD-kortplats för att lägga till mer lagringsutrymme också.