Samsung Smart TV GAMES lanserar “utmaningen” för konsoler: 100 titlar i slutet av året (foton och videor)

Samsung Smart TV GAMES lanserar

Visste du att din Samsung Smart TV också är en konsol? Det är åtminstone det koreanska företaget vill låta dig veta. Enligt vad som rapporteras på den officiella bloggen ansluter tre miljoner användare till tjänsten Samsung Smart TV-SPEL varje månad för att ladda ner nya spel till din TV.

Kärnan i plattformens framgång, enligt Samsung, är användarvänligheten tack vare omedelbar kompatibilitet med olika styrenheter, kvaliteten på upplevelsen, som också ges av panelerna på dess moderna tv-apparater och det rika urvalet av titlar, lämpliga för alla åldrarna.

I detta avseende är Samsung angelägen om att meddela dig att tack vare samarbetet med några stora namn som Gameloft, EA och Ubisoft, är Samsung Smart TV GAMES berikad med 60 andra spel, samt stöd för vissa videospelströmningstjänster som Spela Station nu och GameFly.

I slutet av anförandet förklarade Yong Chan Kim, vice vd för Samsung Visual Display Business-divisionen, att “i slutet av året kommer det att vara möjligt att ladda ner mer än 100 titlar”.

Uppenbarligen Smart TV De är ännu inte redo för jämförelse med de bästa konsolerna och datorerna, men de som letar efter en mer avslappnad spelupplevelse, som mycket påminner om den mobila, kan verkligen ta hänsyn till det allt mer omfattande utbudet av TV-apparater med smarta funktioner.

Källa: Samsung