SanDisk Extreme microSD UHS-I-kort finns i 1 TB kapacitet

SanDisk Extreme microSD UHS-I-kort finns i 1 TB kapacitet

Den sista produkten från SanDisk som vi presenterade var 400 GB microSD-kort som listades på Amazon med en prislapp på under $ 100. Under en tid var det det snabbaste microSD-kortet i världen. Det skiljer sig från det tidigare kort med hög kapacitet som också släpptes av SanDisk. En ny modell görs tillgänglig med en svindlande 1 TB kapacitet: SanDisk Extreme microSD UHS-I-kort. Den är tillgänglig nu med en prislapp på $ 449,99, som lovar extrema hastigheter för snabb överföring, 4K UHD och appprestanda.

Med detta microSD-kort kan du spela in fler Full HD- eller 4K UHD-videor på din Android-telefon. Du kan också använda den på vilken kamera som helst, GoPro eller drönare. Ta gärna in och spela in längre högupplösta videor utan att behöva oroa dig för att ta slut på rymden.

De SanDisk Extreme microSD UHS-I-kort kan hålla länge. Det kan också väder olika miljöförhållanden. Den är vattentät, temperaturbeständig, stötsäker och till och med röntgenbeständig.

SanDisk ser till att den här uppfyller de senaste och. Lagringsutrymmet på 1 TB är mer än tillräckligt för alla. Det kan vara svårt att fylla men vi vet att det inte är omöjligt.

Läshastigheten är upp till 90 MB / s. Skrivhastigheten är upp till 40 MB / s. Observera att en kompatibel enhet krävs så att du kan optimera effekten på detta microSDHC-kort.

Den är nu listad på Sandisk.com, B&H Photo and Video (New Item – Coming Soon) och Amazon. En produktsida är tillgänglig på Amazon men inget lager är klart ännu i USA.

Amazon listar SanDisk 1TB Extreme microSDXC i olika kapaciteter. Bortsett från 1 TB är den också klar i 64 GB, 128 GB, 256 GB, 400 GB och 512 GB. Varan erbjuds med livstidsbegränsad garanti.