Securifi-routrar automatiserar hemmet med den senaste uppdateringen

Securifi-routrar automatiserar hemmet med den senaste uppdateringen

En router är verkligen ett användbart verktyg, men utöver att du kan skapa och hantera anslutningen mellan enheter och till nätet finns det få andra funktioner de kan erbjuda, särskilt till den mindre erfarna användaren.

De två Wi-Fi-routrarna i serien Mandel av Securifi, som redan finns på marknaden, erbjuder inte bara allt du kan förvänta dig av denna typ av enhet och en pekskärm, men tack vare en senaste uppdatering berikas de med något mer. Det är faktiskt nu Mandel 2015 det där Mandel + kan gränssnitt med ett stort antal system för hemautomation.

LÄS OCH: Netgear Nighthawk X6: tri-band routern finns i Italien

Hanteringen av automatiserna kan ske både från och med pekskärm integreras både genom webbplattform av routrar, så att du kan använda dem också som nav för hemautomation tack vare stöd för alla enheter som kan ansluta till nätverket Wifi.

mandelrouter för hemautomation_5

Mandel + är Mandel 2015, av vilka du också kan hitta mer information på den officiella webbplatsen, finns också på den italienska marknaden, så om du är intresserad av ett allt-i-ett-system som du kan hantera hemma, anslutning vara automatisering, dessa routrar kan vara rätt för dig.

Via: The Verge