Senaste Moto 360 Smart Watch-förstärkare i stil och val

Latest Moto 360 Smart Watch Amps Up the Style and Choice

Motorolas andra generationens Moto X smartklocka finns i två storlekar och kommer nu i modeller riktade till män, kvinnor och fitnessfans. Baserat på Android Wear erbjuder den här nya bärbara produkten ett enormt utbud av stilval och är rimligt prisvärd.

Häromdagen nämnde jag i Samsungs senaste smarta klockor kunde en-upp Apple Watch att rundan verkade som det “rätta” valet för en smart klocka – med ett erkännande av att sådana saker naturligtvis är subjektiva – men gick dem för att överge Android Wear, som jag anser vara den bästa bärbara plattformen just nu. Men kanske borde jag bara ha väntat några dagar, för Motorolas andra generationens Moto 360 verkar få allt rätt.

Med det menar jag, ja, de nya klockorna är runda, liksom deras föregångare. (Faktum är att Moto 360 var den första runda smarta klockan.) Och ja, de kör Android Wear, vilket Lenovo säger att jag har förbättrats dramatiskt sedan förra året och stöds av över 4000 appar. Så viktigt, kanske, med tanke på den personliga karaktären hos dessa enheter, ökar Moto 360 verkligen volymen på stil och val.

fyra klockor

Jag har nästan dragit avtryckaren på en Moto 360 flera gånger under det senaste året. Det som vanligtvis hindrade denna överkonsumtion är att jag redan hade en Android Wear-klocka för testning – en ganska eländig Samsung Gear LIVE – och att jag inte använder Android-telefoner så mycket. Och när priset sänktes dramatiskt för ungefär en månad sedan, höll jag på för att jag tänkte att detta innebar att en ny version skulle komma. Uppenbarligen var det rätt drag.

Andra generationens Moto 360 kommer så småningom i tre stora stilar: herr (i två storlekar, 46 mm och 42 mm), dam och snart en speciell sportmodell. Standardklockorna i Moto 360 är tillgängliga för förbeställning nu och kommer att börja levereras i slutet av månaden. Moto 360 Sport kommer snart, säger Lenovo.

exploderad

Denna nya Moto 360 förfinar designen som debuterade förra året och med Motorolas utmärkta onlinebeställningsverktyg, Moto Maker, kan du anpassa stil, ram, fodral, band och ansikte, en nivå av personalisering som helt enkelt inte finns någon annanstans (även hos Apple). Du kan också skräddarsy din Moto 360 med nya band, tack vare den enklaste bandbytesmekanismen jag har sett, ett enkelt bildbaserat lug-system och kan köpa Motorola och tredjepartsband.

Bortsett från den runda designen – jag vet, galet, en klocka som faktiskt ser ut som en klocka – avlägsnar Moto 360 sig ytterligare från det smarta klockfältet genom att erbjuda – överlägset – marknadens bästa skärm-till-ram-förhållande. Det vill säga, Moto 360 har överlägset den minsta ramen. Apple Watch är bara genomsnittlig.

display-till-enhet

Moto 360 skiljer sig också från andra Android Wear-klockor genom att erbjuda en unik synlig användarupplevelse som utnyttjar de “komplikationer” av klockans ansikte, som på traditionella klockor vanligtvis bara är andra klockor, eller kanske en månfasdisplay. Dessa komplikationer kallas Live Dials på den nya Moto 360 och låter tre appar ”kika” igenom klockans ansikte så att du kan se live-data som steg, kaloriförbrukning, väder, batteritid, en annan klocka och så vidare.

Moto 360 Sport är – eller kommer snart att vara – en ny 42 mm design som gör några ändringar. Den har allt som finns i de traditionella Moto 360-modellerna, men lägger till en inbyggd GPS för hastighet, avstånd och hastighet och kartor – utan att behöva en telefon. Den har också en AnyLight-skärm, som Lenovo säger erbjuder både reflekterande och transmissiva vyer så att du kan se urtavlan på språng under alla förhållanden. Den har också ett unikt kiselband som är säkrare, vattentåligt och svettar bort svettan.

många klockor

Ur ett tekniskt specifikationsperspektiv innehåller Moto 360 en 1,37-tums (360 x 325) eller 1,56-tums (360 x 330) skärm, en 1,2-gigahertz fyrkärnig processor, 512 MB RAM och 4 GB inbyggt lagringsutrymme . Beroende på modell beräknas batteritiden vara 1,5 till 2 dagar. Prissättningen är $ 300 till $ 420, långt under det genomsnittliga försäljningspriset för den mer begränsade Apple Watch.

Kort sagt, jag tror att Motorola kan ha knäckt smartklockpusslet på ett sätt som fortfarande verkar förvirra Apple. För att vara säker kommer jag att granska en snart, så håll dig uppdaterad.

Märkt med Android Wear, wearables