Skapa dina Android-appar med Android-telefon (gratis) Ingen kodning

create android apps using android phone

Hur Skapa Android-appar med Android-telefon Ingen kodning och ladda upp den i Google Play Store gratis.

Så i dessa dagar finns det ett trendigt ämne om vet du hur man skapar en gratis Android-app från min Android-telefon, men jag vet inte om kodning? Det här är en fråga som jag ställer regelbundet. Den gången är jag inte fri att svara, så jag bestämde mig för att lära dig här hur kan du skapa Android-appar gratis och laddas upp i aptoide store. I den här handledningen gör jag också en video som du hittar den på i slutet av inlägget.

Skapa dina Android-appar med Android Phone 2017 (gratis) Ingen kodning

Att skapa Android-appar med Android Studio etc. är så mycket fruktansvärda och tråkiga uppgifter och massor av tekniska färdigheter och kodning krävs för detta. Men här säger itechhacks dig den bästa appen som hjälper dig att gör din Android-app fri från kusten.

Läs också: Hur man hackar Wifi-lösenord på Android med Kali Linux

Vem är grundaren av Android?

ursprungligen utvecklad av Android, Inc. som Google stödde ekonomiskt och senare köpte 2005, presenterades Android 2007 tillsammans med grundandet av Open Handset Alliance – ett konsortium av hårdvaru-, programvaru- och telekommunikationsföretag som ägnar sig åt att utveckla öppna standarder för mobil enheter.

Jagnside Tech HTC Dream eller T_Mobile G1 är den första smarttelefonen någonsin som körs på Android-operativsystem, den här mobiltelefonen släpptes under året 2008

Så här är några steg till skapa en gratis Android-app använder Android-telefon gratis ingen rot, ingen kust. Följ dessa steg med bilder noggrant.

Läs också: Hur man rotar Android-telefonen på ett KLICK 2017

# 1.Vid första nedladdning och installation Snapp Builder-appen Från länken nedan.

Snapp Builder

skapa Android-appar med Android-telefon

Ladda ner Snapp-appen

# 2. Efter installationen av den här Snapp Builder-appen. Logga in med Facebook, Google eller Officiell Registrera dig i den här appen.

# 3.Glöm inte ditt e-postkonto som du angav under Bli Medlem . för efter att du har skapat din app kommer länken för nedladdning och uppladdning att skickas till din registrerad email konto.

# 4. Efter framgångsrik inloggning, klicka på “+”Logga in och låt oss skapa din första Android-appen från din Android-telefon.

skapa Android-appar med Android-telefonSkapa Android-appar med en Android-telefon

# 5. Välj nu Kategori, vilken typ du vill skapa i din app.

skapa Android-appar med Android-telefon skapa Android-appar med Android-telefon

# 6. Börja nu skapa din app. Efter om du tror att din app är nästan klar stänger du appen och öppnar den igen.

Skärmdump_2016-03-02-21-58-22Skapa en Android-app

# 7. När du öppnar appen igen ser du en knapp som “Publicera. ” Klicka på Publicera. om du vill redigera klickar du på knappen Redigera.

skapa Android-appar med Android-telefonklicka på publicera

# 8. Efter klick på publicera har du en popup-sida. Ta bort Play store därifrån och alla andra som vill ha pengar. Som jag vet bara spelbutik behöver pengar.

# 9. Klicka på APTOIDE genom att klicka på autohide ditt eget skapande tillgängligt i aptoide store.

skapa Android-appar med Android-telefonSkapa Android-appar med Android-telefon

# 10.Följ nu det sista steget följt av snapp-appen. och njut gratis att skapa en app. och ladda ner den för personligt bruk.

Läs också: Tjäna pengar på Android-telefoner 2017

Sammanfatta: Så ovan är det bästa och enklaste sättet att skapa en Android-app med Android-telefon GRATIS. Om du har problem med någon artikel, vänligen fråga eller kommentera nedan. Glöm inte att dela det.