Smarta träningspass med Technogym tack vare integrationen med Galaxy S6

Smarta träningspass med Technogym tack vare integrationen med Galaxy S6

Technogym är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster för fitnessvärlden som grundades 1983 och inte vill ge upp att följa med i tiden. Närvarande vid MWC 2015 detta italienska företag presenterade sin lösning för att integrera träningsmaskiner med de senaste smartphonesna i serien Samsung Galaxy.

I själva verket, som meddelat, de nya utbildningssystem som tillverkats av Technogym, såsom Tapis Roulant, elliptiska är träningscykel, kommer att vara helt kompatibel med appen Samsung S-Heath 4.0. Den senaste versionen avapp tillägnad hälsa Samsung kommer faktiskt att kunna gränssnitt med träningsmaskiner tack vare plattformen Technogym Mywellness moln.

LÄS OCH: Swatch Touch Zero One är den nya smarta klockan för volleybollspelare

Så användare som tränar med Technogym-utrustning, både hemma och i gymmet, kommer att kunna övervaka alla träningspass, direkt från sina egna Galaxy S6. För närvarande är den senaste versionen av Samsung-appen endast kompatibel med den senaste, men det kan inte uteslutas att den också kommer till tidigare modeller i serien (Not 4, S5…).

Vare sig du är hemma eller i gymmet du tränar på Technogym-system, vi rekommenderar att du tittar på den officiella webbplatsen där du snart hittar mer information om vilka modeller som är kompatibla med Technogym Mywellness moln.

Technogym (www.technogym.com), världsledande inom fitness- och hälsosektorn, officiell leverantör av de senaste 6 utgåvorna av de olympiska spelen, tillkännager en ny integration med Samsung S-Health 4.0 vid Mobile World Congress 2015 i Barcelona som kommer att äga rum från 2 till 5 mars (hall 3 monter 3H10 ~ 3I10).
Tack vare den tekniska integrationen kommer Samsung Galaxy S6-användare att enkelt få tillgång till deras träningsdata på Technogym-maskiner och se dem rapporteras i realtid på sin Samsung-enhet tack vare S-Health-appen.

Den nya S-Health-appen har integrerats i molnplattformen Technogym Mywellness som gör det möjligt för användare att samla in sina träningsdata och ha dem tillgängliga var som helst och när som helst.
Tack vare denna integrering kan användare enkelt komma åt Mywellness-appen genom att klicka direkt på ikonen Technogym på S-Health 4.0-instrumentpanelen. Integrationen mellan dessa appar gör det möjligt för dem som tränar i gymmet att få en bättre och komplett träningsupplevelse som också inkluderar tillgång till all information om deras rörelse som spåras via sin smartphone eller bärbara enhet.

Mywellnesscloud Technogym är den första och enda öppna plattformen inom fitness- och hälsosektorn som gör det möjligt för användare och operatörer i branschen att övervaka och hantera träningsinformationen som samlas in på Technogym-maskiner och från vilken app eller extern enhet som helst.
Tack vare Mywellness-molnet kan användarna hantera sina träningspass i gymmet (tack vare Technogym-maskiner med UNITY ombordkonsoler), utomhus via alla bärbara eller mobila enheter, på sin dator, på semester eller var som helst i världen för en verkligt unik och personlig hälsoupplevelse.