Software Removal Tool, Googles verktyg för att rensa Chrome från verktygsfältet och oönskade komponenter (ladda ner)

Software Removal Tool, Googles verktyg för att rensa Chrome från verktygsfältet och oönskade komponenter (ladda ner)

Under vår navigationsupplevelse har alla, minst en gång, stött på installationen av en verktygsfält eller ett oönskat tillägg som sedan oundvikligen hamnar på att sakta ner vår dator och vars installation ibland är svår. Lyckligtvis har Google tänkt på denna eventualitet och släppt en verktyg kan rengör Chrome för alla oönskade komponenter.

LÄS OCH: Här är alla Windows-funktioner som du säkert kan inaktivera för att öka prestandan

Software Removal Tool, detta är namnet på det verktyg som skapats av Google, det är för närvarande fortfarande i beta, men det fungerar redan bra och erbjuder användaren två olika typer av rengöring.

I den första fasen kommer programvaran faktiskt att utföra en skanna på din dator och letar efter oönskade verktygsfält eller komponenter som kan påverka webbläsarens funktion och sedan ge dig möjlighet att avinstallera dem. Det andra steget, valfritt, är istället utformat för de mest desperata situationerna, eftersom det gör att du kan återställ dina webbläsarinställningar och rensa den från cache och kakor, och återställ den till tillståndet strax efter installationen.

Software Removal Tool tillåter därför inte något som inte redan var möjligt med manuella steg, men automatisera och påskyndar dessa procedurer, så att alla som befinner sig i den här operationen mycket ofta kan utföra det på ett mycket mer strömlinjeformat sätt.

Då hittar du länken till gratis nedladdning av denna praktiska programvara.

Verktyg för borttagning av programvara Gratis nedladdning

GATA: Lifehacker