Sony Xperia 2 visas i läckta foton med hög 21: 9-skärm

Sony Xperia 2 visas i läckta foton med hög 21: 9-skärm

Efter att ha introducerat sitt nya flaggskepp Xperia 1 på MWC i februari ser det ut som att Sony förbereder en uppföljning för IFA nästa månad.

De första bilderna av Sonys nya Xperia-flaggskepp har läckt ut av. Designen liknar Xperia 1, inklusive en 21: 9 formfaktor och en trippel bakre kamerainställning, även om kamerorna har flyttats till hörnet av den här nya telefonens baksida.

Detta läckta Sony Xperia-flaggskepp har en sidmonterad fingeravtrycksläsare, precis som Xperia 1, och det verkar också ha en dedikerad kameraknapp. Sony är en av få enhetstillverkare som fortfarande lägger en dedikerad kameraknapp på sidan av sina telefoner, så det är trevligt att se att det kommer att fortsätta med det här nya flaggskeppet.

Det finns inget ord om vilken typ av specifikationer Sony packar i sin nya enhet. Xperia 1 är ett välspecificerat flaggskepp som erbjuder en 6,5-tums 3840×1644 OLED-skärm och Snapdragon 855-processor, men den kom med 6 GB RAM, så Sony kunde stöta upp till 8 GB för att matcha andra Android-flaggskepp som slog på marknaden. Ökad lagring och ett större batteri än 3300mAh-paketet som finns i Xperia 1 är också möjligheter.

IFA 2019 startar den 9 september, så om Sony planerar att visa detta nya flaggskepp där kommer det inte dröja länge innan alla detaljer slösas ut.

Sony Xperia 2 fingeravtrycksläsare