Sony Xperia L4 lanseras med tre bakre kameror, 21: 9-skärm

Sony Xperia L4

Den sista telefonen från Sony som vi såg var Sony Xperia 10 II super mellantelefon. Den introducerades med en 21: 9-skärm redan i februari. Den här gången introduceras ytterligare en ny telefon med samma bildförhållande 21: 9. Sony har överraskat mobilmarknaden med en ny Xperia-telefon – Sony Xperia L4. Vi minns första gången Sony Xperia L lades till i Xperia Project AOSP. Vi kommer också ihåg Sony Xperia L1, Xperia L2, Xperia L3 och Xperia L7.

Inte för att Xperia L4 inte längre var planerad men det finns bara ingen varning eller läckage eller någonting alls. Den nya Sony-smarttelefonen gör intryck med sin stora 6,2-tums skärm som möjliggör vidvinkelunderhållning, bättre multitasking-produktivitet och mer webbläsbarhet.

Sony Xperia L4 är den första L-telefonen som har ett trippel bakre kamerasystem med bokeh-effekt. Om du letar efter en anständig smarttelefonkamera kan du överväga detta. Det stora 3580mAh-batteriet gör att enheten håller längre än tidigare Xperia-telefoner. För en Android-telefon på grundnivå kommer den redan med stöd för snabb laddning.

När det gäller mobilfotografering består trippelkamerasystemet av en 13MP huvudskytt plus 5MP ultrabrett objektiv och en 2MP djupkamera. Hela installationen möjliggör högkvalitativa bilder, både breda och extremt breda. Videoinspelning kan också göras i bildförhållandet 21: 9.

21: 9 bred 6,2-tums skärm möjliggör också bekvämare rullning och surfning. Multi-Window UI Sony hjälper till och med med produktivitet eftersom du får använda två mobilappar samtidigt. Det finns också en Side Sense-funktion som gör att användaren kan växla mellan två ofta använda appar på ett ögonblick.

Välj mellan den blå eller svarta Sony Xperia L4. Det kostar 199 € (216 $) från återförsäljare och lokala mobilnät i Europa. Ingen information om och när enheten rullar ut på andra marknader.