Sony Xperia Touch: här är nya gester för multimediekontroll i den senaste uppdateringen (foton och videor)

Sony Xperia Touch: äntligen Oreo, tillsammans med de nya gesterna för multimediekontroll (uppdaterad)

Sony Xperia Touch är en projektor , som kan förvandla vilken yta som helst till en gigantisk Android-surfplatta. Presenterades under Mobile World Congress 2017, tyvärr anlände den aldrig officiellt till Italien, men å andra sidan skulle den bara ha lockat en nisch av potentiella användare. Ändå fortsätter den japanska tillverkaren flitigt stödja det: här är en ny programuppdatering som ger Oreo 8.0 som en medgift och introducerar viktiga nya funktioner.

I synnerhet handlar det om ny , som berikar det gästkontrollsystem som introducerades med uppdateringen till Android Nougat, som anlände i slutet av oktober förra året. Sedan dess kan användare bekvämt navigera i gränssnittet med bara armarnas rörelse, men nu blir de ännu rikare och mer sofistikerade.

Inuti multimediaappar det är faktiskt möjligt att utföra en ny, som helt enkelt består av Handflata inför Xperia Touch, som du kan se från bilden ovan. Vid den tiden öppnas en enkel i det grafiska gränssnittet innehållsmeny, med de klassiska kommandona som spela / paus, höja, sänka eller avaktivera volymen, framåt eller bakåt uppspelning och så vidare.

För att navigera mellan kontrollerna, flytta bara handen i önskad riktning medan du behöver använda en stäng handen i en näve, som du kan se på bilden ovan. Det kommer också att vara möjligt håll stängd handen (simulerar ett långvarigt tryck) för att använda kommandon av olika natur, till exempel för framåt- och bakåtknapparna kan du välja mellan att hoppa över en låt eller snabb navigering inom samma låt. Alla dessa innovationer illustreras också i video- Nedan.

Via: Xperia Bloggkälla: Sony