Spel med guld för mars går live en dag tidigt

Games with Gold for March Goes Live a Day Early

För andra gången på tre månader har Microsoft tagit upp vägtullarna lite tidigt på sina spel med guldkampanj: Den första freebies i mars är redan tillgängliga.

Alla Xbox 360-spel i Games for Gold-kampanjen fungerar också i Xbox One i bakåtkompatibilitetsläge. Så Xbox One-användare med Xbox Live Gold-prenumerationer får tekniskt sett åtminstone fyra gratisspel varje månad.

Här är vad som är nytt för mars:

Xbox ett

Trials of the Blood Dragon
Normalt pris: 14,99 USD
Gratis tillgänglighet: 1 mars till 30 mars

Beskrivning: Trials meets Far Cry 3: Blood Dragon och det handlar inte längre om cyklarna! Det finns löpning, skytte, gungor, tankar, jetpack och BMX att leka med. Fullt animerade scener ger humor och vapen ger bommen. Kör dig igenom 30 uppdrag i sju olika världar och om du känner dig äventyrlig, försök att låsa upp den ominösa låsta säkerheten genom att följa de kryptiska ledtrådarna på vägen.

Superhot
Normalt pris: 24,99 USD
Gratis tillgänglighet: 16 mars till 15 april

Beskrivning: Spela den här prisbelönta FPS som ursprungligen var tänkt på en 7-dagars FPS Game Jam. Efter tusentals timmar av design och utveckling är resultatet detta väldigt populära, innovativa och ständigt föränderliga mästerverk. I en ny twist på genren står tiden still om du gör det. Du kan inte bara springa och skjuta dig ut ur den här! Har du färdigheten att planera dina drag, undvika kulor och vinna striden?

Xbox 360

Brave: Videospelet
Normalt pris: 19,99 USD
Gratis tillgänglighet: 1 mars till 15 mars

Beskrivning: Det ojämna landskapet i det mytiska Skottland lockar dig i Brave: The Video Game. Kämpa dig förbi hårda fiender som Merida, finslipa dina stridsförmåga och arbeta för att bryta en magisk förbannelse. Gå med i andra karaktärer från filmen och rädda ett desperat rike!

Quantum Conundrum
Normalt pris: 9,99 USD
Gratis tillgänglighet: 16 mars till 31 mars

Beskrivning: Använd kraften i Fluffy, Heavy, Slow och Reverse Gravity-dimensionerna för att lösa en mängd olika FPS-pussel i Quantum Conundrum. Som brorson till din vilda vetenskapsman av en farbror, ta kontroll över den interdimensionella växlingsenheten i hans herrgård av galenskap! Du behöver dina förstånd och all din uppfinningsrikedom för att arbeta dig igenom dessa pussel om du hoppas kunna rädda honom (och överleva).

Märkt med Xbox Live Gold