Spela in TV-sändningar: miljoner enheter skickades över hela världen under det senaste kvartalet

Spela in TV-sändningar: miljoner enheter skickades över hela världen under det senaste kvartalet

Enligt vad som rapporteras i den sista rapporten från globala TV-sändningar de nådde en “all-time high” under det tredje kvartalet 2020. Faktum är att leveranser är lika med 62,05 miljoner enheter, med en ökning med 12,9% jämfört med samma period förra året och 38,8% jämfört med föregående kvartal. Bland de olika varumärkena som varje år lanserar nya produkter på marknaden inom denna sektor, Samsung är LG de uppgav sina förväntningar på vinstökningen under detta kvartal jämfört med förra året.

Alla 5 tillverkare som listas i tabellen ovan har sett sina leveranser öka. I detalj, TCL leder diagrammet med en ökning med 52,7% jämfört med året innan Samsung den ökade med 36,4% på årsbasis och med 67,1% jämfört med andra kvartalet. LGnoterade under tiden en mindre ökning med sina 6,7% jämfört med tredje kvartalet 2019, men en enorm ökning jämfört med förra kvartalet (+ 81,7%).

LÄS OCH: Allt du behöver veta om Amazon Prime Day 2020 i Italien

Trots denna ökning förutspår TrendForce dock att med tanke på helåret 2020 kommer leveranserna totalt sett att vara lägre än under 2019.

Via: The Verge