Spotify-appen för Wear OS-smartklockor lanseras nu

Spotify-appen för Wear OS-smartklockor lanseras nu

Spotify håller på att bli bättre för Android-användare med en Wear OS-smartklocka.

Spotify meddelade idag att det lanserar en ny app för smartwatches som gör att du kontrollerar Spotify medan du lyssnar på musik mycket bättre. Förutom att spela och pausa spår kan du hoppa över spår och enkelt få tillgång till dina nyligen spelade låtar. Du kommer också att kunna trycka på hjärtikonen för att favoritlåta ett spår från din handled och Spotify Connect-integrationen gör det enkelt att skicka musik till dina högtalare eller hemapparater.

Spotify har också lagt till en funktion för podcastlyssnare, så att de enkelt kan spola tillbaka 15 sekunder från sin klocka.

Den här uppdaterade Spotify-appen för Wear OS kommer att lanseras under den kommande veckan. Du hittar Spotify i Play Store här.

Detta låter som en bra uppdatering för Spotify-användare med en Wear OS-smartklocka. Att kunna styra spår, favoritlåtar och rewing i podcasts innebär att du drar telefonen ur fickan mindre, vilket kan hjälpa dig att hålla dig mer koncentrerad på vad du än gör.

Spotify sa också idag att det samarbetar med Fossil. Med detta partnerskap kommer Spotify-appen att laddas in på Fossil Gen 4 Smartwatches och Michael Kors Access Runway Smartwatches med början i november.