Sprint in i en lat dag med koffeinpulver (video)

Sprint in i en lat dag med koffeinpulver (video)

En kampanj började precis den IndieGoGo det skulle kunna revolutionera den klassiska “kaffepausen”: målet är faktiskt att kunna finansiera en ny energiprodukt, kunna ladda helt enkelt genom att kombinera den med vår favoritmat eller dryck.

LÄS OCH: Effekterna av koffein på hjärnan

Glöm drycker med god smak, hasselnöts- eller chokladkakor eller varmt kaffe druckit den 15 augusti, bara för att undvika gäspningar när du sitter vid ditt skrivbord: om idén är framgångsrik kan din energimat bli salladen du äter till lunch , tack vare ett stänk av detta fantastiska vitt pulver (ingenting olagligt, naturligtvis).

Även kosta lovar att vara mycket låg: en dos, motsvarande koffein som finns i en espresso, ska kosta cirka 9 cent, och en flaska kommer att innehålla cirka 200. Tack vare finansieringskampanjen på Indiegogo kan du dock nu förbeställa en för endast $ 15.

Uppenbarligen förblir det råd från missbruk inte det: I stora mängder ger koffein olika biverkningar, såsom nervositet, agitation och huvudvärk, för att inte tala om riskerna med massivt intag: du vill verkligen inte vara en av de första patologiska fallen av överspänning för … för mycket sallad!

GATA: C | Nett