Surface Duo redo med sida vid sida vyer, perfekt för de flesta uppgifter

Microsoft Surface Duo

Microsoft Surface Duo kanske inte har de mest avancerade och mest premiumspecifikationerna på marknaden idag men enheten har fångat vår uppmärksamhet för produktiviteten den erbjuder. Programvarugiganten verkade verkligen ha förberett sig för den här. Det är inte många som kanske håller med, men det kan vara en användbar enhet. Vi behövde inte vänta ett helt år innan Microsoft lanserade hybridtabletten. Den är här och kommer snart att finnas tillgänglig i butiker online och offline.

Efter flera läckor och teasers introducerades Microsoft Surface Duo förra veckan. Det gick genast upp för förbeställning. Den är redo för mobil produktivitet.

För de nyfikna hjärnorna lovades den mobila enheten med tre års Android-uppgraderingar. Att Surface Duo press briefing gav oss en uppfattning om vad Surface Duo kan erbjuda.

Enheten har inte 5G eller NFC eftersom de inte behövs exakt. Microsoft förklarade att Surface Duo är redo för mobil produktivitet. Den kör Android med ett anpassat gränssnitt. Vi är inte säkra på om det kommer att sälja snabbt på grund av priset på $ 1400 men vi gillar idén om multitasking.

Microsoft Surface-teamet har publicerat några korta videor på sin YouTube-kanal som visar hur Surface Duo kan vara ett bättre val med två skärmar som visar olika webbplatser åt gången:

Surface Duo är utmärkt för att skriva eller svara på e-post:

Det är också bra för utsikten över två skärmar: