Surface-hörlurar kommer till åtta nya marknader nästa månad

Surface-hörlurar kommer till åtta nya marknader nästa månad

Microsoft tillkännager en stor expansion för tillgängligheten av sina Surface-produkter idag. Företaget tar med sig de senaste Surface-enheterna – Pro 6, Laptop 2 och Studio 2 – till 20 nya marknader idag. Och om det inte räckte, kommer företaget också med sina premiumhörlurar till åtta nya marknader nästa månad.

Microsofts $ 350 Surface-hörlurar, som först lanserades i oktober och började säljas i november för kunder i USA, kommer till åtta nya regioner. Dessa nya åtta marknader inkluderar Australien, Österrike, Kanada, Frankrike, Tyskland, Irland, Nya Zeeland och Schweiz. Hörlurarna lanserades förresten strax efter att de fanns tillgängliga i USA.

Tillgången på Surface-hörlurar bör vara välkommen för kunder i dessa 8 regioner. Hörlurarna har tagits emot mycket bra hittills i termer av recensioner, och det ger förmodligen riktigt bra ljudkvalitet, går head-to-head med produkter som Bose QuietComfort 35. Hur som helst, här är en sammanfattning av vad Surface-hörlurarna ger:

Surface-hörlurar har en ganska unik funktion: möjligheten att konfigurera brusreduceringsnivån upp till 13 nivåer. Med hjälp av ratten integrerad i hörlurarna kan du styra brusreduceringsnivåerna i 13 olika nivåer, vilket är en riktigt cool funktion om jag är ärlig.

Microsofts Surface-hörlurar inkluderar andra funktioner som Type-C-laddning, Microsofts Swift Pair-teknik för snabb ihopparning, upp till 15 timmars batteritid, Cortana-integration och 40 mm högtalardrivrutiner med fri kant.

Microsoft säger inte exakt när Surface-hörlurarna kommer att finnas tillgängliga i dessa regioner, och även om prisuppgifter för var och en av de nya regionerna är tillgängliga från deras respektive Microsoft Store-webbplatser är tillgänglighetsdatumet okänt.

Märkt med Microsoft Store, Surface Headphones