Synology C2 Backup är nu tillgängligt över hela världen – dina data har aldrig varit så säkra och säkra

Synology C2 Backup är nu tillgängligt över hela världen - dina data har aldrig varit så säkra och säkra

Flera flexibla planer för säkerhetskopiering och kryptering av militär kvalitet.

Efter de utmärkta svar som fick de första månaderna efter den europeiska lanseringen, Synologi har nu beslutat att ta ytterligare ett viktigt steg för C2 Backup, gör det tillgängligt över hela världen. För de som inte känner till det är det en tjänst från molnbackup vilket gör att du kan skydda data som lagras på Synology NAS runt om i världen genom att göra kopior till Synologys europeiska moln, som kan användas för katastrofåterställning.

Det finns många användare som har beslutat att inte ge upp tjänsten efter 30-dagars provperiod och den har till och med antagits av Spanska staden Alaquàs, för att lägga till ytterligare en skyddsnivå för att skydda känslig information som den som rör allmän säkerhet, stadsplanering, personuppgifter och medborgarnas skattesituation.

LÄS OCH: Synology DS216 Play, recensionen

Tjänsten består av två våningar erbjuds användare: först är det viktigaste och inkluderar daglig säkerhetskopiering med regelbunden lagring, upp till 11 säkerhetskopieringsversioner under de senaste 30 dagarna och lagringsutrymme på 100 GB, 300 GB eller 1 TB. De andra istället erbjuder den flexibla reservplaner, anpassningsbara lagringspolicyer, deduplicering av data för att optimera lagringsanvändningen och 1 TB utrymme. För de viktigaste uppgifterna, kryptering av militär kvalitet. Hitta mer information på den dedikerade sidan på Synology-webbplatsen.

Flexibiliteten i molnbackup när det gäller framtida skalbarhet och enkel åtkomst spelar en nyckelroll i den snabba tillväxten på denna marknad. När efterfrågan på dataskydd utanför webbplatsen ökar har vi fått många förfrågningar från regioner utanför EMEA som syftar till att utöka C2 Backups täckning. Vi är glada att meddela att nu alla användare runt om i världen kommer att kunna njuta av samma transparenta säkerhetskopieringsupplevelse, utformad speciellt för Synology NAS.

Jia-Yu Liu, Application Group Director för Synology Inc.