Synology lanserar Multimedia Center för DiskStation DS415play

Synology lanserar Multimedia Center för DiskStation DS415play

Synologi idag lanserades DiskStation DS415play, en server NAS 4-fack designad för hemanvändare som vill centralisera videor, foton och musik av hög kvalitet i en enhet med full HD-videokodning.

“Med fyra enhetsfack, DS415play går för att gå med i det populära DS214play och innehåller upp till 24 TB lagringsutrymme, vilket gör det ännu mer intressant för multimediaentusiaster, säger han Michael Wang, produktchef på Synology Inc.

Drivs av en hårdvaruaccelererad omkodningsmotor, Synology DS415play erbjuder snabb videokodning 1080p Full HD, låta användare konvertera sina mediefiler till format som stöds och strömma dem enkelt. Användare kan njuta av sin egen mediesamling i HD-format via Apple TV, enheter DLNA,
mobila enheter och datorer.

Synology DS415play Den är utrustad med en 1,6 GHz CPU med dubbla kärnor och 1 GB RAM-minne, som erbjuder en genomsnittlig hastighet på 112,45 MB / sek läsning och 101,21 MB / sek skrivning i en RAID 5-konfiguration i en Windows®-miljö. Den inbyggda enheten för flytande punkter av DS415play förbättrar ytterligare användarupplevelsen för multimedieglädje och miniatyrgenerering.
DS415play fungerar på DiskStation Manager (DSM) 5.0, ett intuitivt operativsystem som innehåller ett antal applikationer för att erbjuda bättre arbetsproduktivitet. Synologi vann ”PCMag Business Choice Award 2013” ​​genom att få högsta poäng i varje analyserad kategori, inklusive tillförlitlighet, total tillfredsställelse, värde och referenser.