T-Mobile introducerar nya REVVLRY och REVVLRY + budgettelefoner

T-Mobile introducerar nya REVVLRY och REVVLRY + budgettelefoner

Allmänheten introducerades för T-Mobile REVVL 2 och REVVL 2 Plus i november 2018 som budgettelefoner. Duon får en uppföljning i form av nya REVVLRY och REVVLRY +. Transportören har avslöjat två nya telefoner igen som är mycket budgetvänliga. De är exklusiva telefonerbjudanden från T-Mobile tillsammans med många andra enheter i serien. Duon är redan tredje generationens REVVL-telefoner som följer REVVL Plus från 2017 och REVVL 2 och REVVL 2 Plus från förra året.

REVVLRY och REVVLRY + kommer att finnas tillgängliga från och med den 19 juli. De är som flaggskeppstelefoner på grund av större kameror och större skärmar. De är inte precis högspecificerade men för sina priser är de mycket värda kostnaden.

T-Mobile REVVLRY och REVVLRY + är utrustade med ansiktslåsning och fingeravtryckssensorer för mer säkerhet, 3000 mAh batteri, 600 MHz-kompatibelt nätverksstöd, två års garanti och en Magenta strömbrytare. REVVLRY har en 5,7-tums HD + Max Vision, 1520 x 720 pixelupplösning, 19: 9-skärm, 13MP RFC med LED-blixt, 8MP selfie-kamera, 3 GB RAM, 32 GB inbyggd lagring och en 1,8 GHz Octa Core Qualcomm Snapdragon 632-processor. Telefonen är vattenavvisande så att den kan överleva vattenstänk. Den mäter 5,85 ″ X 2,81 ”X 0,32”.

När det gäller REVVLRY + har den en 6,24-tums FHD + Max Vision-skärm, dubbla 16MP och 5MP bakre kameror, optisk bildstabilisering, 4 GB RAM, 64 GB inbyggd lagring, 1,8 GHz Octa Core Qualcomm Snapdragon 636-chipset, IP54-vatten- och dammbeständighet , och ansiktslåsning och fingeravtryckssensor. Telefonen körs på Android 9.0 Pie OS.

T-Mobile kommer att lansera telefonerna i speciella evenemang över hela landet. Un-carrier kommer att hålla evenemang på T-Mobile Signature Stores den 19 juli. Se upp för följande evenemang som meddelats: