Tesla Model S får uppdatering till version 6.0, med integrerad kalender och nya funktioner (foto)

Tesla Model S får uppdatering till version 6.0, med integrerad kalender och nya funktioner (foto)

I den tid som domineras av datorsystem och anslutningar, till och med Bilar de böjer sig för vanliga vanor och tar emot uppdateringar: eller åtminstone de mest moderna och innovativa bland bilar, som t.ex. Tesla S. det genom det sista uppdatering, har sett några av dess funktioner förbättrats.

LÄS OCH: Tesla introducerar Model S P85D, bilen med dubbla motorer och sensorer för automatisk körning

Tesla S är dock inte nytt för denna typ av övning, men de flesta av de uppdateringar som hittills erhållits innehöll endast Bug fixar och små förbättringar. I den i progressiv release idag introduceras de också nya egenskaper.

Versionen 6.0 av bilprogramvaran introducerar faktiskt en integrerad kalender kunna synkronisera med ägarens smartphone, samt en funktion förfjärrtändning det är en navigatör som innehåller trafikdata, som kan undvika tillfälligt blockerade vägar.

Dessa uppdateringar gör det möjligt att ytterligare förbättraförarinteraktion med bil: med kalendern kan du faktiskt se dina möten direkt på bildskärmen. Om information om mötesplatsen har skrivits in i beskrivningen av uppdraget är det också möjligt att starta navigering mot den med en enda beröring och börjar säkert för att undvika trafikområden. Om du vid tidpunkten för avresan dock inser att du har glömt nycklarna, oroa dig inte: det kan du starta bilen använder din smartphone.

Dessa åtföljs av andra små förbättringar, till exempel en memorering av användningen av hög fjädring platsbaserad eller förmågan att sätta in modell S energi sparande över natten.

Uppdateringen, för de lyckliga ägarna av Tesla Model S, är redan tillgänglig och tillämplig med den senaste versionen av applikationen för Android eller iOS

GATA: Engadget