ThermoPeanut är en liten smart termometer för ditt hem (foto)

ThermoPeanut är en liten smart termometer för ditt hem (foto)

Sektorn för hemautomation det fortsätter att växa och det finns fler och fler anslutna föremål i våra hem. I detta avseende pratar vi den här gången om ThermoPeanut, en liten och färgglad smart termometer som ska placeras var du vill.

ThermoPeanut kan mäta temperaturer från -20 ° C till 60 ° C och det kan vara användbart för ett stort antal användningsområden: från att övervaka att det inte är för kallt i rummet där ditt barn sover till att kontrollera att kylskåpet inte är för varmt. Uppenbarligen talar vi om en enhet som det därför är möjligt att interagera med från din smartphone: du kan alltid hålla temperaturen som detekteras av ThermoPeanut under kontroll var du än är.

LÄS OCH: Parrot Pot: den smarta potten för dem utan en grön tumme

Dessutom är detta lilla tillbehör kompatibelt med NEST och IFTTT, vilket innebär att du kan ställa in åtgärder när en viss temperatur uppnås: till exempel starta uppvärmningen när vardagsrummet är för kallt eller tvärtom starta luftkonditioneringen när det blir för varmt (förutsatt att du har ett helt smart hem och kompatibelt med IFTTT).

ThermoPeanut använder uppenbarligen Bluetooth 4.0, är ​​kompatibel med Android och iOS och är redan till försäljning till priset av 29 €; Här är några bilder på den här fina termometern.