TicSleep-appen nu redo för TicWatch Pro, Pro 4G / LTE

TicSleep TicWatch

Det har gått över två år sedan vi introducerades för TicWatch. Varumärket bärbara enheter startade först på Kickstarter men har sedan dess vuxit till ett känt namn för dem som letar efter unika och snyggare smartklockor. Ett antal modeller har introducerats redan från originalet till TicWatch 2, TicWatch S / S2, TicWatch E / E2, TicWatch C2, TicWatch Pro och den nyligen introducerade TicWatch Pro 4G. Dessa klockor kan fortfarande uppgraderas med några programuppdateringar eller nya appar.

TicSleep är en av de många appar som finns tillgängliga för TicWatch Pro och TicWatch Pro 4G / LTE. Vi är dock inte säkra på om det stöds på andra modeller. Appen är nu tillgänglig för nedladdning från Google Play Store.

TicWatch-teamet tillkännagav officiellt lanseringen av TicSleep-appen som i grunden är för sömnspårning. Det fungerar på Wear OS. För att appen verkligen ska fungera måste du bära klockan innan du sover. Håll den på din handled för sömnspårning.

Kom ihåg att målet är att du ska sova åtta timmar varje natt. Appen spårar sömnkvaliteten så att du vet om du får tillräckligt med eller rätt sömn varje dag. Om du gör det kan du göra justeringar av din kondition och din hälsorutin och ditt schema.

TicWatch Pro 4G Pro 4G LTE med TicSleep-appen

Om Wear OS-klockan säger att du inte har sovit tillräckligt kanske du vill pausa och vila. Din hälsa är på spel här. Appen kan också synkroniseras med andra hälso- och träningsdata för fullständig konditionsspårning.

Du måste aktivera datasynkronisering först. För att börja, uppdatera alla TicWatch-appar från och till din smartwatch. Välj aktivera ‘Datasynkronisering’. Du kan inaktivera eller aktivera Bluetooth-anslutningen direkt där.

De TicSleep mobilappen hjälper dig inte och får dig att somna. Du har andra appar som hjälper dig att snooze men den här kontrollerar helt enkelt kvaliteten på din sömn. Det är dags att du vet mer om ditt sömnbeteende och mönster.