TicWatch Pro 4G kan nu äntligen ha Verizon LTE

TicWatch Pro 4G kan nu äntligen ha Verizon LTE

Medan Mobvois Ticwatch Pro 4G redan har varit ute i ungefär en månad och haft bra recensioner från konsumenterna, hade den en viktig, saknad komponent: mobilanslutning. Det är en av enhetens försäljningsställen när de först meddelade det på marknaden men tyvärr var det inte tillgängligt vid lanseringen. Men nu äntligen kunde de lösa problemet med den exklusiva operatören och så om du redan äger enheten kan du nu aktivera den med Verizon LTE.

När de tillkännagav TicWatch Pro 4G / LTE sa Mobvoi att det bara kommer att fungera med Verizon. Men när de lanserades var det uppenbarligen ännu inte klart. Trots det var smartklockan i sig imponerande med sin snygga design, långa batteritid, IP68 vattentät och US Military Standard 810G hållbarhet. Du kan också ladda ner dina appar via Google Play Store eftersom den körs på den senaste WearOS-plattformen. Du fick också proaktiv rörelsespårning, pulsmätning, NFC-betalningar och naturligtvis Google Assistant.

Men om du verkligen ville att din TicWatch Pro 4G skulle vara en fristående enhet får du äntligen din önskan. Du måste aktivera din anslutning via My Verizon-appen eller webbplatsen. Du aktiverar en ny linje, väljer smartwatch bland alternativen, anger IMEI och sedan SIM-ID och väljer sedan en månadsplan som du vill prenumerera på. Verizon-planer börjar på $ 10 men du måste också betala en aktiveringsavgift.

Nu när du äntligen har Verizon-anslutning, förvänta dig att batteriet inte kommer att hålla så länge som det gjorde med tanke på att vi vet att LTE-anslutning kan orsaka betydande batteriladdning. De säger att klockan kan pågå i två dagar på en enda laddning om du använder sitt Smart Mode, upp till 5 dagar om det är i Essential Mode auto-switch och upp till 30 dagar om det är helt i Essential Mode. Låt oss se hur mycket LTE kommer att påverka det så småningom.

Om du inte har smartklockan än kan du köpa den från Amazon. Under en begränsad tid kan du få 20 $ rabatt på TicWatch Pro 4G / LTE. Så istället för att betala SRP på $ 299, betalar du nu bara ut $ 279 och gratis frakt. Erbjudandet löper ut om ett par dagar och är endast för enheter som köpts via nätbutiken.