TicWatch Pro 4G / LTE finns nu i USA

TicWatch Pro 4G / LTE finns nu i USA

TicWatch Pro som Mobvoi släppte förra året mottogs ganska bra, särskilt på grund av sin dubbla skärm som låter dig maximera batteriets livslängd när det behövs. Nu har de tillkännagett andra generationen av denna bärbara enhet och den kommer nu med 4G LTE-anslutning. Helt enkelt kallat TicWatch Pro 4G / LTE, är smartwatchen nu tillgänglig i USA via sin egen webbutik och Amazon. Den har i princip samma funktioner men med små förbättringar, och naturligtvis möjligheten att stå ensam från din smartphone ibland kan du inte ta med den senare.

Förutom 4G LTE-anslutningen får du också några fitness- och hälsorelaterade funktioner i denna andra generationens enhet. Du får automatisk träningsdetektering och pulsmätning genom TicHealth-appen. RAM-minnet har också nu fördubblats så att du får 1 GB av det istället för 512 MB för den ursprungliga så att du kan förvänta dig en enorm förbättring av dess prestanda och hastighet. Men den drivs fortfarande av Snapdragon Wear 2100 som redan är lite föråldrad.

TicWatch Pro har ett inbyggt eSIM så att du kan ansluta till mobildata. Men vid lanseringen är Verizon-anslutningen ännu inte tillgänglig så du måste vänta på ett meddelande från operatören. När den är ansluten kan du också uppleva nummerdelning och molnsynkronisering, så även om du inte har din telefon med dig kan du ta emot samtal, sms och aviseringar på din smartphone. Under tiden kan du använda WiFi, Bluetooth och Google Payments via den inbyggda NFC.

Du får fortfarande den dubbla skärmdesignen som gjorde att originalet TicWatch Pro sticker ut från sina konkurrenter. Du kan växla mellan AMOLED-skärmen som gränsar till Wear OS-plattformen och FSTN LCD-skärmen. Om du använder det senare behöver du bara minimal kraft och syns till och med perfekt i direkt solljus. Det kan också göra andra saker som att spåra dina steg, övervaka din hjärtfrekvens och naturligtvis berätta tid.

Om du köper TicWatch Pro 4G / LTE från Mobvoi-webbplatsen kan du få den till 20 $ så att du bara behöver betala 279 $ (SRP är naturligtvis 299 $). Du får också en TicHome Mini, deras smarta handsfree-högtalare. Om du köper den på Amazon får du också 20 $ rabatt men det finns ingen gratis enhet tillgänglig. För närvarande är detta endast tillgängligt i USA och det finns inga nyheter om och när det kommer till andra marknader.

TicWatch Pro 4G / LTE är äntligen här!

Handla på den officiella webbplatsen med 20 USD i rabatt och få en TicHome Mini inom 48 timmar: https://t.co/zfNLEn4t7c

Handla på Amazon med 20 USD i rabatt: https://t.co/WGRGuA9N8k

(TicWatch Pro 4G / LTE finns endast i USA) #TicWatch #SimplyBoosted pic.twitter.com/MccKOEF5xS

– Mobvoi_Official (@Mobvoi_Official) 10 juli 2019