TicWatch Pro 4G-nedbrytning avslöjar hårdvara med dubbla skärmar inuti

TicWatch Pro 4G-nedbrytning avslöjar hårdvara med dubbla skärmar inuti

I ett hav av alternativ för wearables där ute, ger TicWatch Pro 4G riktigt bra valuta för pengarna. Smartwatchen får extra poäng på uppfinningsrikedom med sin dubbla skärm som sparar batteri på ett smart sätt. Den svartvita LCD-skärmen visar viktiga funktioner som tid och datum, medan AMOLED-färgdisplayen används för att visa högkvalitativa element som urtavlor. Beroende på användningen av båda dessa skärmar kan smartklockan vara i upp till 30 dagar på en enda laddning.

Teknisk recensent “JerryRigEverything” känd för sina gör-det-själv-färdigheter och spännande tårar fick nyligen några TicWatch Pro 4G-enheter för en present Granskaren placerade en av enheterna under skalpellen för att avslöja vad som finns i den här coola tekniken. Nedbrytningen avslöjade några intressanta resultat.

Höljet på den Google Wear-drivna smartklockan var inte särskilt svår att demontera och Jerry öppnade den för att avslöja 415mAh-batteriet. Sensorer, moderkort, batteri och annan hårdvara hittade vi mycket smart placerade och anslutna till hårdvaran som plug-and-play-element, vilket gör det enkelt att montera och demontera. Som sagt sågs AMOLED-skärmen under den genomskinliga LCD-skärmen ordentligt fäst vid klockglaset.

Jerry var tvungen att använda brute force för att ta bort AMOLED-skärmen limmad säkert på lagret ovanför den. Under processen förstörde AMOLED eftersom den var mycket ömtålig och LCD-vätskan läckte också. I grund och botten förstördes enheten praktiskt taget i uppdraget.

Jerry testade också smartwatchens vattentätningsförmåga i extrem temperatur genom att sätta klockratten (utan remmar) i iskallt vatten under hela operationen på den andra offrade klockan. När han tog ut klockan var det helt bra och alla pekskärmsfunktioner fungerade bra.