Tillkännagav “Hey LG”, tjänsten som körs för att hjälpa kunder och säljare

Tillkännagav

LG Elektronik har tillkännagett ett nytt initiativ som syftar till att revolutionera hushållsapparatsindustrin, där digital möts fysiskt. Tjänsten i fråga kallas Hej LG och har utformats för att svara på ett specifikt kundbehov: att ha en expert tillgänglig för att lösa alla slags tvivel före, under och efter köpprocessen.

Det vi pratar om är en personlig serviceinriktad ge information, lösa alla tvivel är hjälpa kunderna att välja den bästa produkten för deras behov. För att använda tjänsten, besök bara den dedikerade webbplatsen (klicka här) och kontakta online-konsulten via WhatsApp eller per telefon med lämpligt nummer. Dessutom är det också möjligt att boka en tid vid den mest lämpliga tiden och dagen, även direkt i butiken. är aktiv varje dag från måndag till fredag från 9.30 till 18.30.

LÄS OCH: ASUS lanserar 5 nya Chromebooks i Italien

För att dra nytta av detta nya initiativ är dock också Försäljningspersonal, eftersom det erbjuder en privilegierad kommunikationskanal med företaget för att hjälpa dem att lära sig mer om funktionerna och egenskaperna hos LG-produkter. Det är möjligt för dem att boka anpassade sessioner konsultera en tränare och få tillgång till en e-lärande plattform med en ständigt uppdaterad uppsättning videor och träningsinnehåll.

Vi kan säga att Heynasca i grunden kommer från medvetenheten om att inköpsprocess börjar långt innan konsumenten fysiskt går in i butiken på grund av det forskningsarbete som hans beslut bygger på. Bland annat fortsätter den även efter att den genomförts eftersom det bara är möjligt med bevis på erfarenhet att det är möjligt att uttrycka en utvärdering av den köpta produkten.