TIM Fissos kunder kan skydda sitt hem med TIM Security (foto)

TIM Fissos kunder kan skydda sitt hem med TIM Security (foto)

TIM lanserar också en värld av hemsäkerhet genom ett erbjudande dedikerad till TIM Fissos kunder (ADSL eller fiber). Det är ett “komplett” paket som låter dig hantera och kontrollera ditt hem också avlägset, och det behöver inte ens en tekniker för att installera.

Erbjudandet kallas TIM säkerhetssats och inkluderar en kamera, en rörelsesensor, en omkretssensor, två fjärrkontroller (för att aktivera och avaktivera larmsystemet), ett buffertbatteri, ett SIM och en central styrenhet (med inbyggd siren) till vilken alla andra enheter är anslutna (via trådlös teknik).

Buffertbatteriet används för att göra styrenheten i drift även under nuvarande förluster, på ett sådant sätt att huset alltid görs säkert, även vid yttre manipulering. För installation ingen tekniker behövs för följ bara instruktionerna i paketet: varje element är redan konfigurerat och redo att användas.

LÄS OCH: Auktionen för 5G är över

Självklart är allt kompatibelt med IoTIM-appen som lanserades i juni. Paketpriset är 9,99 € för de första 48 förnyelserna och sedan därefter av 2 € / månad. Om du är intresserad av erbjudandet måste du bara besöka den dedikerade sidan där du hittar en knapp som är avsedd för köpet och ännu mer information om tjänsten.

Via: MondoMobileWeb Källa: TIM Security