TomTom Bandit är actionkammen som fokuserar på enkel redigering

TomTom Bandit är actionkammen som fokuserar på enkel redigering

Marknaden för actionkamera han är ivrig och framgången för produkter som GoPro är verkligen en demonstration av detta; det är därför inte förvånande också Tom Tom har varit intresserad av denna sektor genom att skapa Bandit.

TomTom Bandit den överger det populära fyrkantiga formatet, antar en cylindrisk design och erbjuder några intressanta funktioner som lovar att skilja det från det som redan finns på marknaden. Till exempel kan denna actionkamera fungera som en mediaserver, så att komma åt och redigera videor utan att behöva överföra dem till en annan enhet.

Med en knapptryckning låter Bandit dig göra medan du skjuter markera ett ögonblick särskilt intressant, så att vi kan nå det i farten när vi går för att granska videon. Denna funktion kan också göras automatisk tack vare närvaron av olika sensorer som övervakar hastighet, position och höjd.

LÄS OCH: Garmins nya actionkameror tar video och mer

Den mest unika funktionen är utan tvekan “skaka för att redigera” än genom att helt enkelt skaka den mobila enheten ihopkopplad med TomTom Bandit, låter dig skapa montage i farten med höjdpunkterna i återhämtningen.

tomtom bandit

1900 mAh-batteriet garanterar det anmärkningsvärda autonomi på tre timmar, under vilken actionkammen kan spela in videor med 2,7 k och 30 bps, 1080 p vid 60 fps och 720 p vid 120 fps; 4K-stöd finns där, men 15 fps-gränsen gör det väldigt otillräckligt.

där TomTom Bandit kommer att finnas tillgängligt senare denna månad även i Italien till ett pris av 429 €, i full kollision med toppmodellen av GoPro. För att ta reda på om TomTom-alternativet kommer att kunna konkurrera med giganten av actionkameror, återstår bara att vänta på de första handtesten.

Via: The Verge