Topp 10 bästa Android Cleaner-appar 2019 | Snabba upp din Android

 Topp 10 bästa Android Cleaner-appar 2019 |  Snabba upp din Android

Vi vet alla mycket väl att Android-enheter som en dator eller bärbar dator har många olika dolda processer som alltid körs i bakgrunden, men till skillnad från en dator eller en bärbar dator är det inte alltid möjligt att få tillgång till användarna direkt till dessa processer. Därför kommer vi idag i den här artikeln att visa dig en fantastisk lista med 10 bästa Android-rengöringsapplikationerna 2019 som säkert kommer att hjälpa dig att påskynda din Android eller öka prestandan på din Android-telefon.

Topp 10 bästa Android Cleaner-appar 2019

En Android-enhet som en dator eller bärbar dator har många olika dolda processer som alltid körs i bakgrunden, men till skillnad från en dator eller bärbar dator är omedelbar tillgång till användaren till dessa processer inte alltid möjlig.

Förstå RAM i Android, hur fungerar det?

I stort sett, Bagge (random access memory) är en otroligt snabb typ av lagring som försvinner när datorn stängs av. Därför används den för att i minnet ladda informationen tillfälligt till vilken den ofta nås. Antag att om jag öppnar Krom nästa gång jag går in i den igen kommer appen att starta omedelbart och med alla sidor som jag har öppnat hittills eftersom allt har lagrats i RAM tills jag stänger webbläsaren.

I vissa operativsystem som Windows, desto mer RAM har du installerat bättre. Varför? För när minnet har fyllts med alla typer av program kommer systemet att använda hårddiskutrymme som virtuellt RAM, är mycket långsammare och kräver att användaren stänger allt som inte använder.

Läs också: Hur man påskyndar Android-enheten efter att ha rotat

Men den här saken händer inte i Android. Som teknikjätten Googles plattform är utformad för att uppta så mycket RAM som möjligt och genomföra många processer i bakgrunden som möjliggör kontinuerlig drift av tjänster som meddelanden.

När vi installerar i vår enhet WhatsApp, Facebook, Hangouts eller Gmail, dessa kommer alltid att ha processer som alltid kommer att köras bakom applikationerna, även om de är stängda och som inte kan stoppas om inte själva programmet avinstalleras.

När det gäller att starta en app som kräver hög RAM-förbrukning kommer Android automatiskt att ta hand om att stänga processerna med låg prioritet (spara en tillfällig fil) för att öppna vad användaren hade begärt. Beroende på vilken version du har kommer minneshanteringen att vara mer eller mindre effektiv, men detta skulle vara den grundläggande åtgärden enligt vilken Android är strukturerad.

Från och med Android 7.0 Nougat används den nya ART-körtiden med JIT-kompilering (just-in-time), vilket möjliggör installationer på halva tiden och en mycket mer optimerad användning av RAM används, faktiskt om en applikation observeras i Det andra planet förbrukar mycket RAM, operativsystemet stänger det automatiskt.

Men om du fortfarande står inför betydande fördröjning på din Android-enhet? Oroa dig inte, eftersom i den här artikeln kommer vi att lösa ditt problem. På grund av de onödiga och oåtkomliga processerna i Android OS är det nödvändigt att installera rengöringsapplikationer.

När rengöringsapplikationerna tar hand om processer i bakgrunden, dölj och helt enkelt avsluta de obesatta processerna som förbrukar minnesutrymme. Vi tittar på de 10 bästa rengöringsapplikationerna för Android i följande artikel.

Ren mästare

Snabba upp din Android

Snabba upp din Android genom att använda Clean Master. Det är mer känt som en Android-rengöringsapplikation med en bred användarbas över hela världen. Det är enkelt att använda och låter användaren rengöra applikationscache, avfallsfiler, historik och många andra skräpfiler som kommer ihop även efter installationen av en Clean Master-applikation i sig har ett färgstarkt och interaktivt gränssnitt men det bästa är att det gör orsaka inte batteriets dränering.

DU Speed ​​Booster

Snabba upp din Android 2019Snabba upp din Android 2019

DU Speed ​​Booster rensar inte bara utrymmet på en Android utan har en Garbage Cleaner för rengöring av applikationscache och skräpfil, snabbknappsaccelerator, hanterade applikationer, antivirus, en sekretesslärare och integrerat internethastighetstest. Alla dessa funktioner gör det till ett fantastiskt allt-i-ett-optimeringsverktyg att äga.

1Tryck på Cleaner

Bästa Android Cleaner AppsBästa Android Cleaner Apps

1 Tryck på Cleaner, som indikeras av dess namn, är ett program som rensar och optimerar din Android-enhet till en kostnad av bara en enkel beröring. I grund och botten kännetecknas denna applikation som en Cache Cleaner, en History Cleaner och en Call / Text Record Cleaner. Dessutom har det ett standardrengöringsalternativ för att rengöra standardprogrammen för ett program. Dess mest underbara funktion är att den tillåter användare att ställa in ett rengöringsintervall. Applikationen kan sedan fortsätta att rengöra Android själv efter detta tidsintervall regelbundet de stör användaren för behörigheter.

CCleaner

Bästa renare appar för AndroidBästa renare appar för Android

CCleaner har gjort sitt namn till den absoluta favoriten för datorer och bärbara datorer. CCleaner-appen frigör helt enkelt utrymme genom att rengöra tillfälliga filer, ladda ner mappar och applikationscache, men har också möjlighet att rensa alla dina samtals- och SMS-poster. Andra ytterligare funktioner gör det också till ett bra program att ha på din Android-telefon. CCleaner är en av de bästa renare app för Android 2019.

AVG Cleaner

Bästa renare appar för Android 2019Bästa renare appar för Android 2019

Med den här applikationen kommer du att kunna eliminera applikationer som använder mycket mobildata på ett snabbt och enkelt sätt, även få ett meddelande som påminner dig om optimeringen av din enhet när det är nödvändigt.

App Cache Cleaner

öka prestanda Androidöka prestanda Android

App Cache Cleaner rensar helt enkelt alla cachefiler som sparats av applikationer på din Android. Eftersom applikationerna sparar dessa cachefiler för en snabb start men dessa filer tenderar att samlas över tiden och ta extra minne. App Cache Cleaner-applikationen tillåter användaren att identifiera minneskrävande applikationer baserat på storleken på de skräpfiler som skapats av programmen. Dess bästa funktion är att den skapar en avisering för att låta användaren veta när cachefilerna måste rengöras.

SD Maid

öka prestanda Android 2019öka prestanda Android 2019

SD Maid är ett filunderhållsprogram som också fungerar som filhanterare. Den spårar de filer och mappar som lämnats av applikationer som har avinstallerats från Android-enheten och sparar utrymme genom att ta bort dem från minnet. Den har två versioner; den fria versionen kan användas som en enkel men ändå, det är en effektiv systemunderhållsapplikation. Premiumversionen tillför dock applikationen några extra fördelar. Det kan öka prestanda Android 2019.

GO Speed

påskynda prestanda för Android-telefonerpåskynda prestanda för Android-telefoner

Öka hastigheten på din Android eller påskynda prestanda för Android-telefoner enhet upp till 60% med Go Speed, den här appen hjälper dig helt enkelt att frigöra utrymme i ditt minne, genom funktioner som Exterminator av appar förinstallerade av samma enhet, som du inte kan radera, skräpfilrensare, apphanterare, lagring rengörare, aviseringar och mycket mer.

Städaren

påskynda prestanda för Androidpåskynda prestanda för Android

Med ett interaktivt och snyggt gränssnitt tillåter detta rengöringsverktyg användaren att lagra och rensa skräpfiler. Det fungerar som din vanliga Android-rengöringsapplikation men det är gratis och har över en miljon nedladdningar. Så du bör prova den här applikationen minst en gång.

Allt-i-ett verktygslåda

bästa Android-telefonrengöringsappenbästa Android-telefonrengöringsappen

Detta är en utmärkt applikation som huvudsakligen fokuserar på rengöring av skräpfiler på din enhet, vilket ökar prestanda genom att släppa RAM och hantera appar som fastnar i start och inte bara det, även den här appen reparerar också några problem med installerade appar.

Läs också: Hur du påskyndar din Android-enhet utan att rota

Från ovanstående förklaring är det tydligt att cachen är det reserverade utrymmet där de tillfälliga filerna i applikationerna lagras och upptar i de flesta fall upp till flera GB. Till skillnad från RAM gör Android inte det ensam, så alla applikationer du installerar kommer att reservera ett utrymme i cachen. Med tiden går det att rengöra det, därför har vi i den här artikeln nämnt 10 bästa Android-rengöringsappar som hjälper dig att rengöra och öka prestandan på din Android-enhet. Så, vad tycker du om det här? Dela helt enkelt alla dina åsikter och tankar i kommentarsektionen nedan.