Topp 10 bästa anti-skadliga appar för din Android-telefon –

best anti malware apps android

För att skydda din enhet från dessa virushot och för att hålla enhetens prestanda intakt kan du använda de bästa anti-malware-apparna för Android för förbättrade resultat. Dessa smidiga verktyg kan hjälpa dig att skydda din enhet med avancerade funktioner. Det är viktigt att använda Anti-malware eftersom Android nyligen också drabbats av ransomwares. Var och en av oss har mycket viktiga data som vi inte vill förlora, inte heller vill vi betala extra avgifter där vi kan köpa en annan telefon, så det är bättre att skydda din telefon i förväg. Låt oss diskutera några av dessa effektiva anti-malware-appar för Android i den här artikeln.

1. Kaspersky Antivirus & säkerhet

Detta verktyg hjälper dig att söka efter skadlig kod, virus, spionprogram och trojaner med en bakgrundskontroll på din enhet. Det tar automatiskt bort skadlig kod och andra hot från din smartphone och surfplattor. Det hjälper dig att skydda alla appar och filer du laddar ner och skydda din personliga information. Det skyddar också dina onlineaktiviteter medan du handlar eller gör bankaktiviteter. Med det här verktyget kan du blockera oönskade telefonsamtal, textmeddelanden, skadliga webblänkar etc. Det hjälper dig också att hitta din förlorade enhet.

2. Systweak Anti-Malware

Använd den här de bästa anti-malware-apparna för Android för ökad säkerhet för din enhet. Det erbjuder skydd i realtid genom att tillhandahålla varningsmeddelanden för skadlig app eller innehåll som du försöker installera. Den avancerade funktionen och funktioner inklusive rutinmässiga databasuppdateringar hjälper dig att effektivt identifiera och ta bort de senaste hoten. Den genomsöker hela din enhet inklusive SD-kort för att hitta och ta bort alla skadliga hot. Det är förbättrade sökmotorer som genomsöker din enhet noggrant för att hitta och ta bort alla säkerhetshot. Det skyddar din enhet effektivt från allt skadligt innehåll och hot. Det blockerar installation av appar från okända källor och ger många fler användbara funktioner.

3. Bitdefender-antivirusfritt

Bitdefender Antivirus är en enkel men ändå kraftfull lösning som använder skanningsteknik i molnet för att tillhandahålla senaste virusdetektering för din enhet. Detta verktyg ger dig viktigt antivirusskydd mot alla Android-hot. Det hjälper dig att skanna din enhet för virus och annat skadligt innehåll på den. Det blockerar och tar bort alla slags virus, skadlig kod, trojaner, oseriös programvara för att hålla din integritet intakt. Det ger skydd mot många virushot för att hålla din enhet säker. Det är en effektiv app för att hålla enhetens säkerhet intakt samtidigt som den förbättrar dess prestanda avsevärt.

4. Virus Cleaner Antivirus

Virus Cleaner antivirus erbjuder en antivirusmotor i världsklass som skyddar din enhet från olika virushot. Den erbjuder en säkerhetslösning i världsklass för Android-enheter för att skydda dina personuppgifter och undvika sekretesshot. Det hjälper dig att schemalägga virussökning dagligen, veckovis eller månadsvis. Den genomsöker din enhet djupt för att hitta och ta bort virus från internt och externt minne. Det blockerar skadliga webbadresser för att skydda dig från nätfiskeförsök och andra hot. Dessutom erbjuder den applås, samtalsblockering, Wi-Fi-säkerhet och andra funktioner.

5. AVG Antivirus

Använd denna anti-malware-app för Android för att skanna appar, spel, inställningar och filer i realtid för att hålla enhetens prestanda intakt. Det hjälper dig att döda uppgifter som kan sakta ner enhetens prestanda. Det skyddar din enhet mot skadliga appar, spionprogram och virus. Den identifierar osäkra enhetsinställningar och rekommenderar hur man fixar dem. Det kontrollerar också dina enhets mediefiler för skadligt innehåll och säkerhetshot och skyddar dig från nätfiskeattacker. Det skannar Wi-Fi-nätverket efter krypteringsproblem, svaga lösenord och andra hot.

6. McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security skyddar din enhet och förbättrar dess prestanda med några fantastiska funktioner som Antitheft, hitta enheten, antivirus, appskydd, prestandaoptimering och andra säkerhetsfunktioner. Den skannar och tar bort skadlig kod från filer, appar och från ditt lagringsutrymme inklusive SD-kort. Det erbjuder säker webbsurfning genom att blockera åtkomst till riskabla webbplatser och länkar, e-postmeddelanden, texter, QR-koder och sociala nätverkssajter. Det erbjuder Wi-Fi-säkerhet genom att skydda från ARP-falska attacker och osäkra Wi-Fi-nätverk.

7. Norton Security & Antivirus

Norton Security & Antivirus är allt-i-ett mobil säkerhets- och anti-malware-app för Android. Den skannar och tar bort allt skadligt innehåll från din enhet inklusive virus, spionprogram och andra hot mot skadlig kod. Det erbjuder säker webbfiltrering och surfning på din enhet genom att förhindra bedrägliga webbplatser från att komma åt din personliga information. Apprådgivaren kontrollerar automatiskt appar för potentiella hot och risker. Dessutom låser den din enhet om den går förlorad och ger också andra säkerhetsfunktioner.

8. Avast Mobile Security

Avast Mobile Security skyddar din enhet mot virus och annat skadligt innehåll som kan orsaka allvarlig skada på din enhet. Det skyddar din enhet från spionprogram, adware, phishing-attacker, skadliga URL-adresser, e-post, telefonsamtal, infekterade webbplatser, SMS-meddelanden och mycket mer. Antivirusmotorn söker automatiskt efter infekterade och skadliga appar och trojaner på din enhet. Den inkluderar webb- och filskanning för fullständigt enhetsskydd. I sina andra funktioner erbjuder den samtalsblockerare, webbskydd, Wi-Fi-säkerhet etc.

9. Snabb läka mobil säkerhet

Denna anti-malware-app för Android hjälper dig att effektivt skydda din enhet från skadligt innehåll. Det skyddar också din telefon från stöld eller förlust. Det föreslår och meddelar dig om appar som kan påverka din integritet. Det skannar dina appar medan de installeras. Dess samtalsfilter blockerar oönskade samtal från enskilda nummer eller hela serier. Dess bakgrundsskanningsfunktion skannar varje nedladdad app för att säkerställa att den är säker. Dess regelbundna automatiserade virusuppdateringar håller virusdefinitionen uppdaterad. Säkerhetsskyddet visar säkerhetsnivån för din enhet. Den visar status för dataskydd genom en grafisk representation.

10. 360 Säkerhet

Det här verktyget genomsöker dina installerade appar, minneskortinnehåll och nya appar automatiskt för säkerhetshot. Det ger realtidsskydd genom djupt skanningsläge där det skannar dina installerade appar och APK-filer för säkerhetshot. I dess ytterligare funktioner fungerar det som en effektiv skräpfilrensare, energisparare, hastighetsförstärkare, stöldskydd och mycket mer. Det skyddar din enhetsdata genom förbättrad säkerhet.

Du kan använda anti-malware-appar för Android för säker och förbättrad enhetsprestanda. Dessa smidiga verktyg är utformade för att skydda din enhets säkerhet samtidigt som de ger många andra användbara funktioner samtidigt. Du kan använda dessa verktyg för att hålla alla skadliga hot borta från din enhet. Låt oss veta vilken app som fungerade bäst för dig.