Topp 10 bästa & amp; Användbara Discord Bots för att förbättra din server

 Topp 10 bästa & amp;  Användbara Discord Bots för att förbättra din server

Discord är en av de bästa plattforms röst- och textchattjänsterna för spel. Det fantastiska med Discord är att det tillåter användare att lägga till bots till sina servrar. Vi pratar om dedikerade bots, som kan lägga till eller ändra nya eller befintliga funktioner. Så här har vi listat 10 bästa discordbots för 2019

Topp 10 bästa och användbara Discord Bots för att förbättra din server

Om du tillhör spelvärlden kanske du är väl medveten om den populära speltjänsten som kallas Discord. För de som inte vet är Discord en av de bästa röst- och textchattjänsterna för spel.

Tjänsten används ofta av spelare eftersom den är väldigt lätt att installera och använda och ger en unik funktion. Det fantastiska med Discord är att det tillåter användare att lägga till bots till sina servrar. Vi pratar om dedikerade bots, som kan lägga till eller ändra nya eller befintliga funktioner.

Så i den här artikeln har vi bestämt oss för att dela några bästa discordbots som du bör prova under 2019. Så, låt oss kolla in några av de bästa splittringsrobotar.

# 1 Music Bot

oenighet bots

Tja, Music Bot är en av de bästa Discord-musikbotarna som gör exakt vad namnet antyder. Bot är tillräckligt kapabel för att fånga musikfiler från YouTube-videor. YouTube-videor konverteras automatiskt till MP3-format och spelas sedan i bakgrunden. Användare behöver bara ange discord bot-kommandon för att implementera funktionerna.

# 2 GameStats

oenighet bots

Tja, om du letar efter några splittringsrobotar som kan hjälpa dig att spåra och dela spelframsteg, kanske du vill använda GameStats. Det fantastiska med GameStats är att det har ett brett utbud av spel inklusive PUBG, Rocket League, Steam, Fortnite, Paragon, etc. Så det är en av de bästa spelbotten för Discord som du kan använda.

# 3 Serum

oenighet botsoenighet bots

Serum är en annan intressant Discord-bot på listan som hjälper användare att interagera med servern genom röstkommando. Serum är mer som en virtuell assistent och bästa diskordbots för skojs skull som kan utföra få uppgifter. Så med Serum behöver du inte längre lämna spelet och sedan skriva.

# 4 TriviaBot

oenighet botsoenighet bots

TriviaBot är något som kan engagera spelare. Egentligen är TriviaBot inget annat än en samling på cirka 3000 frågor som täcker 24 olika kategorier. TriviaBot kan ses som en rolig aktivitet för att öka kunskapen. Du kan hitta olika typer av frågor om olika ämnen, inklusive vetenskap, litteratur, sport, filmer, etc.

# 5 Aethex

oenighet botsoenighet bots

Aethex är en annan bästa och viktigaste Discord-bot som alla discordserverägare borde ha. Aethex är i grunden en allt-i-ett-bot som kan utföra ett brett utbud av uppgifter. Bot kan utföra uppgifter som spelintegration, sociala kommandon, hantera moderering verktyg, verktyg kommandon etc.

# 6 StahpDozAds

oenighet botsoenighet bots

Om du har en Discord-server som har ett stort antal medlemmar, så är StahpDozAds ett måste för dig. StahpDozAds-bot kan hjälpa dig att identifiera och blockera stötande innehåll från att delas. Inte bara det, StahpDozAds kan också känna igen en viss kategori länkar och tar automatiskt bort den från servern.

# 7 Zandercraft Bot

oenighet botsoenighet bots

Zandercraft Bot är en annan bäst oenighet bots musik. Bot är speciellt skapad genom att hålla videor och musik i åtanke. Bot är tillräckligt kapabel för att spela upp XHD-videor och Hi-Fi-musik. Användare behöver bara ange kommandona för att spela, pausa musiken. En annan bästa sak är att boten är beroende av SoundCloud och YouTube för att spela upp videor och musik.

# 8 Pokecord Bot

oenighet botsoenighet bots

Pokecord Bot är en av de bästa spelbots som kan köra Pokemon Game direkt på din discord-server. Det är faktiskt ett intressant pokemon-spel som slumpmässigt visar Pokemon på din server och den som fångar den först kommer att äga den. Det fantastiska med Pokecord Bot är att det kan spelas med vänner.

# 9 GuildedBot

oenighet botsoenighet bots

Tja, om du letar efter bästa discord bots för spel vilket kan hjälpa dig att hantera flerspelarlag och spel som PUBG, DOTA 2, CS: GO, Overwatch, Fortnite, etc., så måste du ha GuildedBot. Den coola diskordboten hjälper användare att ordna nya spelare, planera strategier och kontrollera ditt lags aktivitet.

# 10 Dyno Discord Bot

oenighet botsoenighet bots

Dyno Discord Bot är en annan allt-i-ett-bot i listan som erbjuder många unika funktioner. Dyno Discord Bot kan hjälpa dig i moderering, anti-spam-moderering, rollhanteringsprocess. Inte bara det, du kan också utföra kommandon, musik och många andra saker med Dyno Discord Bot.

Så det här är de 10 bästa discord-botsna som du bör kolla in. För att använda dessa bots, följ vår artikel om hur man använder discord bots.Om du känner att vi har missat någon viktig bot, berätta för oss i kommentarfältet nedan. Så, vad tycker du om det här? Dela dina åsikter i kommentarfältet nedan.