Topp 10 högst betalande tekniska jobb 2019

Topp 10 högst betalande tekniska jobb 2019

Högst betalande jobb i tekniksektorn 2019 som ger en årslön på mer än $ 90.000. Roller och ansvarsområden kan dock variera från företag till företag.

Det finns många jobb över hela världen och lönen skiljer sig åt på olika jobb. Lön spelar dock en viktig roll i en person för att besluta om ett jobb. Många jobbpositioner betalar dig över $ 90.000. Du kommer att se alla jobb som betalar över 90 000 $ i listan nedan.

Topp 10 högst betalande tekniska jobb 2019

# 10 Hårdvaruingenjör

Hårdvaruingenjör

Genomsnittslön: 101 154 $

Datorvarutekniker rankas som 10 i denna lista. Personer som utformar datorer och olika elektroniska prylar har en genomsnittlig årslön på $ 101,154.


# 9 QA Manager

QA ManagerQA Manager

Genomsnittslön: $ 101,330

QA förkortas som kvalitetssäkringschef, han / hon måste försäkra sig om kvaliteten på en produkt, tjänst eller programvara. QA Manager måste vanligtvis utföra tester på olika produkter för att kontrollera att det fungerar.


# 8 Säkerhetsingenjör

SäkerhetsingenjörSäkerhetsingenjör

Genomsnittslön: 102 749 dollar

Säkerhetsingenjör övervakar säkerheten för IT-organisationens infrastruktur och ansvarar också för den. Säkerhetsingenjör designar, ordnar och observerar vanligtvis system som säkerställer att företagets programvara eller andra produkter är säkra.


# 7 Data Scientist

Data ScientistData Scientist

Genomsnittlig årslön: 105 395 dollar

Data Scientist hanterar vanligtvis processer och system för att söka kunskap eller insikter från data i olika former.


# 6 Produktchef

Produktchef

Genomsnittlig årslön: 113 959 $

Produktchefen utför två huvuduppgifter, att designa och marknadsföra en produkt. Det är inte ett särskilt jobb inom tech, för det spelar en viktig roll i många tekniska företag.


# 5 IT-chef

IT-chefIT-chef

Genomsnittlig årslön: 115 725 dollar

IT-chefs huvudfokus på värdeskapande möjliggjort av teknik. IT Manager hanterar även företagets teknologitillgångar.


# 4 Analytics chef

Analytics chefAnalytics chef

Genomsnittlig årslön: 115 725 dollar

Analytic s chef utför uppgifter som affärs- och ekonomianalyser för att hjälpa företaget att beräkna dess framgång och förutspår dess behov i framtiden.


# 3 Lösningsarkitekt

LösningsarkitektLösningsarkitekt

Genomsnittlig årslön: 121 522 dollar

3,530

Solution Architect designar och kontrollerar komplex programvara eller datorsystem. Solution Architect ansvarar för att översätta krav som skapats av funktionella analytiker.


# 2 Software Development Manager

  ProgramvaruutvecklingschefProgramvaruutvecklingschef

Genomsnittlig årslön: 123 747 dollar

2 249

Software Development Manager fungerar som projektledare för olika programvaruprojekt. Det exakta ansvaret för den här jobbet varierar från företag till företag.


# 1 Programvaruarkitekt

MjukvaruarkitektMjukvaruarkitekt

Genomsnittlig årslön: $ 130,891

3329

Software Architect är en mjukvaruspecialist som gör avancerade designval. Programvaruarkitekt designar också komplexa programapplikationer.


Så det här var alla topp 10 högst betalande tekniska jobb. Roller och ansvarsområden kan dock skilja sig från företag till företag. Vi hoppas att du gillade den här topp 10-listan, gärna dela den med dina vänner.