Topp 10 sätt att förbättra hastigheten på ditt hem-WiFi

Topp 10 sätt att förbättra hastigheten på ditt hem-WiFi

Ta en titt på de bästa tipsen och metoderna som du behöver för att implementera rätt kunskap i ditt wifi-nätverk för att få bästa hastighet ur det och stoppa wifi-stjälning och olaglig användning med hjälp av guiden nedan.

[dropcap]T[/dropcap]här kan det finnas så många skäl som kan orsaka att Wifi-nätverkshastigheten sviker effektivt och alla dessa skäl som orsakar hastigheten är inte ens motiverade av användarna någonsin. Om du kan gå framåt för att ta bort dessa orsaker kan du antagligen få en relativt högre hastighet och nätverksstyrka för din Wifi-anslutning. Det kan finnas problemet där du kan uppleva stammande nätverkshastigheter och så kan det bara finnas många andra relaterade problem som kan uppstå på grund av några dolda problem eller arbetsproblem. Här i den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa sätten som vem som helst kan fixa de vanligaste problemen relaterade Wifi-nätverkshastigheten och därmed få den ökade hastigheten.

Läs också: Topp 20 populäraste hackverktyg för hackare 2016

Bästa tips för att förbättra hastigheten på ditt hem-WiFi

Nedan diskuterade vi några av de bästa tipsen som du behöver implementera just nu i ditt nätverk för att ge det en boost. Så titta på alla dessa tips nedan.

Läs också: Hur man hackar WiFi-lösenord på Android (utan rot)

# 1 Startar om routern

Eftersom du kunde ha tillämpat den här enkla formeln på dina andra enheter medan de stöter på något problem, så kan bara du också använda samma sak med din Wifi-router som också kan visa sig vara till nytta om du får några mindre problem relaterade nätverkshastighet. Det kan också hjälpa till att öka nätverkshastigheten specifikt.

Läs också: Topp 10 bästa WiFi-hackingsappar för Android

# 2 Kontrollera anslutna enheter

Mer kommer de enheter som är anslutna till det enda nätverket av Wifi mer kommer att vara förlusten av hastighet för varje ansluten enhet med tanke på att alla använder upp data. För att få maximal hastighet på någon av enheterna bör du försöka koppla bort de värdelösa eller alla anslutna enheter.

Läs också: Hur man startar andra enheter från ditt Wifi-nätverk

# 3 Bakgrundsanvändning

Det kan finnas vissa bakgrundsdata-förbrukande aktiviteter på enheten ansluten till Wifi, och dessa aktiviteter förbrukar nätverksbandbredden vilket resulterar i låg anslutningshastighet. För att få ut mesta möjliga hastighet bör du försöka stänga alla löpande uppgifter på den anslutna enheten som du använder.

Läs också: Hur man stoppar Android-appar från att köras i bakgrunden

# 4 Säker WiFi

Du kanske känner till hackandet av Wifi-nätverk men du kanske inte alltid är seriös om det alls, men det kan hända dig säkert eftersom många människor kör bakom denna metod för att få en internetanslutning. Om du får för låga nätverkshastigheter finns det chanser att din Wifi hackas och används av någon annan. Så försök öka nätverkssäkerheten och försök hitta och koppla bort stjälaren från din router.

Läs också: Hur man stoppar Wifi-stjälning och fångar den Wifi-hackaren

# 5 Router Plats

Ge upp din plats när du använder Wifi-nätverket eftersom detta kan hjälpa till att fokusera servrarna eller nätverksleverantören mycket mer bandbredd till din router, även om denna effekt inte kunde bestämmas enkelt, det fungerar för att producera ökad hastighet.

# 6 Välja Wifi-kanal

Wifi-signalen projiceras alltid runt i delar som kallas kanaler, och alla andra anslutningsanvändare är anslutna till en annan kanal. Det du kan göra med dessa kanaler är att du kan öka nätverksstyrkan och hastigheten genom att välja din router för att arbeta på en viss mindre trångt kanal och till det kan du använda WifiInfoView-verktyget som är tillgängligt gratis.

Läs också: Hur man hittar bästa Wifi-kanal och plats för att använda Wi-Fi

# 7 Få en starkare antenn

Som vi alla vet har de flesta WiFi-routrarna små och svaga antenner. Det är inte så att routertillverkare vill spara lite pengar, men kraftfulla WiFi-antenner tenderar att vara ganska stora. Därför håller WiFi-routertillverkare alltid med små och svaga antenner. Därför, om du inte har något emot storleken, är en ny och kraftfull antenn ett utmärkt sätt att öka WIFi hemma eller på kontoret.

# 8 Uppdatera / fixa nätverksdrivrutiner

Det finns några drivrutiner som din enhet använder för att ansluta och spela upp nätverket ordentligt, men om det finns några problem med dem kan du uppleva nätverkshastighetsproblem eller styrkaproblem också. bör du försöka uppdatera eller fixa dina nätverksdrivrutiner.

Läs också: Så här uppdaterar du enkelt drivrutiner på din Windows-dator

# 9 Återställ router

I slutändan, om någon av ovanstående metoder inte fungerar i ditt fall, skulle jag föreslå det sista alternativet för dig, dvs att återställa hela routern och om det inte heller fixar din nätverkshastighet och anslutning måste du ring upp för service.

# 10 Att köpa en WiFi-repeater

Tja, WiFi-repeater gör ett enkelt jobb, får sedan en signal från WiFi, förstärker den och sänder sedan igen. Därför, om alla ovanstående metoder inte lyckades förbättra din WiFi-hastighet, bör du överväga att köpa en WiFi-repeater. WiFi-repeater kan installeras inom några minuter av vem som helst.

Läs också: Lista över de 10 bästa routrarna att köpa 2016

Så ovan diskussion handlade om Bästa tips för att förbättra hastigheten på ditt hem Wifi. Du har fått några bra sätt att behandla dina mindre Wifi-hastigheter och några andra mindre problem angående Wifi-nätverket. Gå bara och prova dem, kanske kan du få några förödande förändringar angående Wifi-nätverkshastigheten.