Topp 10 unika smartphones som du troligen aldrig har hört talas om

Topp 10 unika smartphones som du troligen aldrig har hört talas om

[dropcap]W[/dropcap]Alla vet mycket väl att smartphones nu har blivit en av de viktigaste delarna av vårt liv, eftersom de är hos oss i mer än ett decennium, och med tiden har de blivit organiserade. Eftersom vi har nått den punkten, även med mobiltelefoner av olika märken, är det svårt att skilja varandra från varandra. Därför är det nödvändigt att veta lite om marknaden och de enheter som finns på marknaden. Som på marknaden idag kan vi helt enkelt hitta många sällsynta och unika smartphones som vi har valt för att visa er alla, hur smartphones är så varierade som tillverkarens riskkapacitet tillåter.

Topp 10 unika smartphones som du troligen aldrig har hört talas om

Smartphones har nu blivit en av de viktigaste delarna av vårt liv, eftersom de är hos oss i mer än ett decennium, och med tiden har de blivit organiserade. Eftersom vi har nått den punkten, även med mobiltelefoner av olika märken, är det svårt att skilja varandra från varandra.

Därför är det nödvändigt att veta lite om marknaden och de enheter som finns på marknaden. Som på marknaden idag kan vi helt enkelt hitta många sällsynta smartphones som vi har valt för att visa dig allt om hur smartphones är så varierade som tillverkarens riskkapacitet tillåter.

Som vi alla vet mycket väl att smarttelefonmarknaden är en av de tuffaste sektorerna i den nuvarande eran, helt enkelt på grund av mycket konkurrens och andra smarttelefonmärken. Därför, om du vill sälja måste du erbjuda den mest kraftfulla smarttelefonen med bästa kamera- och märkesvärde.

Läs också: Hur man perfekt döljer IP-adress i PC och smartphones

Vi vet alla mycket väl att det finns många tillverkare och montörer som inte kan sträva efter det, så de måste ta risken för att få uppmärksamhet och skapa originella smartphones med unika egenskaper som andra inte har.

I grund och botten är problemet här att sökandet efter exklusivitet får dem att gå på lerig terräng, som de inte vet hur de ska komma ur. Därför presenterar de en smartphone som är så osannolik att det blir ganska svårt att tro att den har säljts.

Därför kommer vi här i det här inlägget helt enkelt att visa dig de sällsynta mobiltelefonerna som vi kanske aldrig har sett förut. Så nu, utan att slösa mycket tid, låt oss komma igång och helt enkelt utforska hela listan som vi har nämnt nedan.

Motorola FlipOut

Motorola FlipOut

Det är i grund och botten en fyrkantig telefon som är känd som Motorola FlipOut, och den har marknadsförts 2010. Medan den andra sidan erbjuder Android 2.1, och den var avsedd för tonåringar, och tanken var att de kunde bära den i alla fickstorlekar.

Akyumen Holofone

Akyumen HolofoneAkyumen Holofone

Vid första anblicken ser Akyumen Holofone-mobilen helt enkelt ut som en vanlig smartphone. Men en närmare titt avslöjar helt enkelt en konstig puckel på toppen. När Akyumen Holofone gömmer en projektor med 35 lumen inuti den.

Den kan projicera en skärm upp till 5 meter lång, medan den å andra sidan erbjuder en enorm 7-tums skärm, och operativsystemet som den använder är inte Android, ja, många av er kanske undrar över vilket operativsystem den använder Akyumen Holofone drivs av teknikjätten Microsofts Windows 10.

HubblePhone

HubblePhoneHubblePhone

HubblePhone är en futuristisk mobiltelefon, den har fyra skärmar förenade med ett hörn som kan kombineras i olika positioner. En av dem har en 4K-upplösning och den andra 1080p. Den har också två Snapdragon 855-processorer och två batterier.

Därför är faktum här att det kommer att bli nyfiken att se hur de fungerar som en när den kommer att säljas 2020 för den rejäla prislappen på $ 3012. Trots priset kommer säkerligen den här futuristiska HubblePhone att sluta sluta om den kommer till marknaden.

Runkible

RunkibleRunkible

Jag är definitivt säker på att du aldrig har sett en smartphone som Runcible eller också kan beskriva den som antismartphone, eftersom det är så som den helt enkelt definierar sig själv. Den Runcible mobiltelefonen består i grunden av trä, och den har skapats av ex-Apple-designers, vars mål är att erbjuda en trevlig och avkopplande mobil enhet.

Dessutom erbjuder den en 2,5-tums cirkulär skärm, en 4-kärnig Snapdragon-processor, WiFi, Bluetooth, 4G och en 7MP-kamera. Medan den kan utföra alla funktioner på en smartphone, men den saknar en viktig funktion, ja, den har inga högtalare så att du inte kan höra några samtal ringer.

Anica S6

Anica S6Anica S6

Konceptet med Anica S6 kan helt enkelt göra oss förvirrade, men faktum är att det verkligen finns, i princip ser Anica S6 helt enkelt ut som en mus. Dessutom är Anica S6 en mobiltelefon som levereras med en 1,62-tums skärm, ett batteri på 1600 mAh och Bluetooth för att kommunicera med datorn när den fungerar som en mus.

Stilt Tiny T1

Stilt Tiny T1Stilt Tiny T1

Stilt Tiny T1 är världens minsta mobiltelefon, eftersom den mäter, bara 46 mm hög och 21 mm bred och väger bara 13 gram. Dessutom har den en 0,49-tums OLED-skärm med 64 × 32 pixlar upplösning, 32 MB minne och ett 200 mAh batteri.

Du kan helt enkelt ringa och ta emot samtal med ett nano-SIM-kort, lagra 300 kontakter och 50 textmeddelanden, så kan du prata i tre timmar.

Energizer P18K

Bildkälla: 9to5googleBildkälla: 9to5google

Vi vet alla mycket väl att tjocka mobiler kallades tegel för många år sedan. Men aldrig har en mobiltelefon förtjänat så mycket popularitet som den helt nya Energizer P18K har uppnått. När det gäller design ser det tydligt ut som en riktig tegelsten, som är 1,8 centimeter tjock.

Till försvar av Energizer måste det sägas att denna design har sin anledning att vara. Eftersom Energizer P18K erbjuder ett enormt 18000 mAh batteri, som har förmågan att motstå tre dagars standardanvändning och upp till 50 dagar i viloläge.

Resten av hårdvaran är inte dålig, eftersom den erbjuder en skärm på 6,2 tum med en upplösning på 2280 × 1080, en dubbel frontkamera på 16MP och 2MP som glider inifrån enheten (Poup-kamera). På baksidan har vi en tredubbel kamerainställning med huvudlinsen på 12MP och ytterligare två på 5MP respektive 2MP.

Medan processorn är en MediaTek Helio P70 oktakärna med 6 GB RAM och 128 GB intern lagring, och du kan helt enkelt få enheten för $ 670.

Nomu T18

Nomu T18Nomu T18

Den här smarttelefonen kan tyckas ganska konstig, men det betyder inte att den är opraktisk, eftersom den kan bli det bästa alternativet i vissa situationer. Nomu T18 är i grunden en robust mobiltelefon som är utformad för att användas i extrema situationer.

Nomu T18 är en Android-smartphone med 2 i 1 som har några vanliga funktioner hos smartphones som vi är vana vid att se, som fingeravtryckssensorn, 8MP och 2MP-kameror och stöd för 4G-nätverk. Men faktum är att det, förutom en smartphone, också är en kraftfull walkie-talkie med vilken vi helt enkelt kan kommunicera i en radie av 5 km om vi befinner oss i ett område utan täckning.

Kyocera Rafre

Kyocera RafreKyocera Rafre

Det finns smartphones som är resistenta mot stänk, men det mest vågiga för en smartphone är motståndskraftigt mot vatten, och Kyocera Rafre går ett steg längre, eftersom det är en tvättbar telefon (med vatten och tvål).

Det kan tyckas galet, men det är mer praktiskt än det verkar, eftersom mobilerna är ett bo av bakterier. Det finns också människor som använder dem för att läsa recept medan de lagar mat, täcker dem med fett eller utomhus medan de gör sport, de hamnar i leran.

I alla dessa fall är Kyocera Rafre unik, eftersom du helt enkelt kan lägga den under kranen, tvätta den väl med tvål för att ha den mest hygieniska telefonen i världen.

BMW Mini Flip

BMW Mini FlipBMW Mini Flip

Många av er undrar kanske att BMW, en mobil tillverkare? Naturligtvis inte, eftersom vi alla vet mycket väl att det är en biltillverkare. Faktum är dock att BMW under en längre tid har erbjudit sina kunder en mobil som fungerar som en nyckel för att öppna bilen med alla funktioner i en mobiltelefon.

Som i det bakre höljet kan vi se fordonets öppningsknapp, och framför mobilen, som bara tjänar för att ringa eller ta emot samtal och skicka meddelanden, det är det.

Läs också: 10 bästa smartphones med FM-radio som du kan köpa under 2019

Så, vad tycker du om det här? Dela helt enkelt alla dina åsikter och tankar i kommentarsektionen nedan. Och om du gillade det här inlägget, glöm inte att dela det här inlägget med dina vänner och familj.