Topp 15 bästa iOS-appar för att förbättra din iPhones kamerakvalitet

Topp 15 bästa iOS-appar för att förbättra din iPhones kamerakvalitet

Tredjepartsapparna har förmågan att förbättra bildkvaliteten som din kamera klickar på och som inte finns i iOS-appens lager. Dags att klicka på perfekta bilder med förbättrad bildkvalitet på din iPhone med hjälp av bästa iOS-appar för att förbättra din iPhones kamerakvalitet som vi diskuterade precis nedan i artikeln.

[dropcap]N[/dropcap]många av oss antar smartphones. Och numera har smartphones som iPhone ersatt de digitala kamerorna i vårt liv. Nu klickar vi på alla bilder från vår iPhone. Men många använder helt enkelt appkamera-appen för att klicka på bilder. Men det finns också så många användbara appar i App Store som kan ge dig bättre bildkvalitet och olika filter i dem. Och dessa tredjepartsappar har kraften att förbättra bildkvaliteten som din kamera klickar på och som inte finns i iOS-appens lager. Det är därför vi är här med några av de bästa apparna som kommer att förbättra din iPhones kamerakvalitet. Ja, det är möjligt med de appar som vi diskuterar precis nedan. Så titta på alla dessa appar nedan.

Läs också: Bästa iPhone-appar för att öka internethastigheten

Topp 15 bästa iOS-appar för att förbättra din iPhones kamerakvalitet

De appar vi valde här är väldigt coola och effektiva, så gå igenom deras beskrivning och ladda ner de appar du gillar.

Läs också: Bästa väderappar för iPhone du behöver prova idag

# 1 Horizon Camera

Det är en av de bästa iOS-apparna som du säkert kommer att älska att använda på din iPhone. Med Horizon kan du spela in horisontella videor och foton oavsett hur du håller enheten. Håll den upprätt, i sidled eller till och med fortsätt att rotera den medan du fångar, dina fångade ögonblick kommer alltid att förbli horisontella! Du kan lägga till filter, skjuta med den bakre eller främre kameran och dela dina skapelser.

# 2 NightCap Pro

Den här appen är också en av de bästa apparna, men det enda du måste kompromissa med är dess pris eftersom den här appen är betald, och du måste köpa appen för att använda den här appen. I den här appen (Artificiell intelligens härledd ISO och exponering) hanterar du kameran åt dig som ett proffs, så att du får de ljusaste och tydligaste bilderna som möjligt. Allt du behöver göra är att hålla stadigt och trycka på slutaren.

Läs också: Så här använder du Giphy direkt från ditt iPhone-tangentbord

# 3 Cortex Camera

Cortex Camera förbättrar enhetens redan utmärkta kamera för att uppnå den kvalitet som konkurrerar med en DSLR. Den kombinerar dussintals enskilda foton för att skapa en enda högupplöst, ljudfri bild. Hela processen tar bara några sekunder och ger ett resultat som du inte tror har kommit från din mobiltelefonkamera. Så måste prova den här appen på din iPhone.

# 4 Manuell

Den här appen är ganska lik namnet som manuellt styr kameran som fungerar; du kan enkelt ställa in alla inställningar efter dina önskemål för att få det perfekta klicket från din iPhone via denna kraftfulla kameraapp med full kontroll över din bild. Justera snabbt och enkelt alla parametrar i din bild. Inget mer knackar och hoppas automatiskt kan förstå vad du vill. Ta kontroll.

Läs också: Så här kör du Android- och iPhone-appar på din dator

# 5 YouCam Perfect

Det är en av de mest populära apparna som är mycket populära bland många användare; det här är appen som erbjuder massor av filter i den som du kan lägga till medan du klickar på bilden, dess hela ramar och filter hjälper dig att få det perfekta klicket.

Läs också: Topp 10 bästa iPhone-appar för studenter

# 6 MuseCam

MuseCam är en nästa generations bildredigerare som gör det enklare än någonsin att fånga det perfekta utseendet för dina foton. Fotografera och redigera dina bilder med filmemuleringsförinställningar, professionella verktyg och avancerade kamerakontroller.

# 7 Moment

Moment App använder gester för att bättre kontrollera ljus och fokus så att du kan ta bilder och videor som kräver mindre redigering. Den här appen är utformad för Moment Lenses och Moment-fodralet. Du kan dock utnyttja manuella kontroller, ta råa foton, justera fokus med Moment.

Läs också: De bästa iPhone-apparna för att skapa obegränsade bakgrundsbilder

# 8 ProCam 5

Detta utan tvekan, en av de bästa apparna från tredje part för iOS. Denna app ger användarna en komplett uppsättning manuella kontroller och också flera användbara alternativ för att klicka på DSLR som foton.

# 9 Obscura-kamera

Appen hittades inte i butiken. 🙁

Obscura är designad med intuitiva kontroller, bekväm ergonomi och vackra filter och är kameran som går ur vägen. Trots sin enkelhet är den bedrägligt kraftfull. Obscura ger den typ av kontroller du kan förvänta dig av professionella DSLR till din iPhone.

# 10 Hipstamatic

Detta är en av de äldsta iOS-kameraprogrammen som är tillgängliga för både iPhone och iPAD. Användare kan få många filter via Hipstamatic. Inte bara dessa, Hipstamatic låter också användare manuellt justera några viktiga element som är nödvändiga för professionell fotografering.

Läs också: Hur man laddar ner betalda iPhone-appar gratis utan Jailbreak

# 11 Kamera +

Camera + är en av de mest använda kameraapparna som kan förbättra den totala kameraprestanda. Appen ger ett bredare utbud av exponeringskontroller och avancerade verktyg som kontinuerlig blixt, pekfokusjustering, timer och några fantastiska filter.

# 12 Mörkrum

Darkroom är en annan intressant kameraapp som ger många intressanta funktioner. Först och främst är gränssnittet för Darkroom ganska lika som för Lightroom. Du kan också redigera bilder med hjälp av Darkroom och kan justera nyans, ljusstyrka, mättnad etc. Detta är en av de mest använda kameraapparna i iOS app store.

# 13 Halide

Halide är en banbrytande kameraapp för avsiktlig och omtänksam fotografering. Med avancerade verktyg, ett användargränssnitt designat från grunden för iPhone 8 och iPhone X med vackra detaljer, är Halide din favoritkamera när du verkligen vill ta ett foto snarare än en snabb ögonblicksbild.

# 14 ProCamera

ProCamera erbjuder dig full kontroll av en professionell kamera – med ett intuitivt gränssnitt och avancerade funktioner för bättre bilder. I grund och botten, med ProCamera för iOS, tillåter användare att styra nästan alla delar av kameran. Med Pro-kamera kan du klicka på DSLR som foton.

# 15 VSCO

VSCO är väldigt populär på Android’s Google Play Store och det ger ett intressant kameragränssnitt till din smartphone. Appen tillåter användare att använda VSCO: s kreativa fotoredigerings- och journalverktyg för att fånga intressanta bilder. Inte bara dessa utan du kan också följa och engagera dig med en varierad grupp fotografer från hela världen.

Så ovan diskussion handlade om Bästa iOS-appar för att förbättra din iPhones kamerakvalitet. Använd alla dessa appar och förbättra dina fotograferingsfärdigheter med hjälp av dessa appar. Hoppas att du kommer att gilla dessa appar, fortsätt dela med andra också. Lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta.