Topp 20 bästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Topp 20 bästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

För att göra saker enklare och hantera flikarna utan krångel finns det många förlängningar av kromflikhanterare där ute för att sortera det. Här i den här artikeln kommer du att känna till de bästa utvidgningarna för kromflikhanterare som du kan använda för att hantera flikarna i webbläsaren.

[dropcap]W[/dropcap]Alla använder Google Chrome dagligen nästan och vi vet också att Google Chrome är en av de bästa och mest populära webbläsarna. Som vi vet att vi kan öppna många flikar i webbläsaren och samma kan göras för google chrome också, men för att göra sakerna enklare och att hantera flikarna utan krångel finns det många chrome tab manager-tillägg där ute för att sortera det.

Läs också: Så här skickar du krypterade e-postmeddelanden i Google Chrome

Topp 18 bästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Så nedan är några av de bästa kromtilläggen som du kommer att älska att ha i din webbläsare för att hantera flikar i den.

Läs också: Hur man ökar internethastigheten i Google Chrome (5 steg)

# 1 För många flikar

Bästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Det gör att det är enkelt att använda flera kromflikar eftersom det visar en förhandsgranskning av alla öppna flikar när du klickar på dess verktygsfältikon, allt du behöver göra är att välja någon av den som du vill ha tillgång till. Det finns också en sökfält som du kan använda för att snabbt söka på flikarna genom deras titelnamn. Det intressanta med detta program är att det automatiskt kan säkerhetskopiera / återställa aktiva flikar till ditt Google Drive-konto och annat än att lediga flikar kan nås och organiseras via separat kolumn .

# 2 The Great Suspender

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Det är bästa kromförlängningen som du kan hitta att använda för att förlänga Google Chrome-flikarna och det här programmet är också öppen källkod, så du kan enkelt hitta det i ett nätverk för nedladdning. Om du vill att de osparade flikarna, fästa flikarna etc ska hanteras enkelt är The Great suspender den bästa eftersom den också kan kontrollera om dessa flikar är avstängda eller inte.

# 3 Tabli

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Otroligt utformad för super enkel användning kan denna förlängning inte bara hantera flera kromflikar utan kan också hantera flera kromfönster. I verktygsfältet visar Tabli listan över alla öppna flikar grupperade efter kromfönster där de är öppna. kan sparas för senare användning och det kan spara ungefär en grupp flikar också som bokmärken.

# 4 Tab Manager

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

En av de enklare tilläggen du kan använda för hantera Chrome-flikar. Det kan visa de öppna webbplatserna via deras favoritikoner som du kan klicka på för att hoppa till motsvarande flik. Du kan ytterligare ändra dess layout för att visa en vertikal lista över öppna flikars titlar. Snabbåtkomstknapparna som stiftflikar, öppna nya kromfönster kommer sökfältet också att göra din uppgift mycket enklare.

# 5 Sessionskompis

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Det är den mest kraftfulla Chrome-tillägg för hantering av flikar som är tillgängliga just nu. Det håller ständigt kontrollen över de aktiva surfningssessionerna och låter dig spara eller återställa dem med bara ett klick. Sessionskompis kan också lagra information om olika sessioner i många format som JSON, HTML och CSV. Du får också några omfattande justeringsalternativ och använder dem som du kan konfigurera allt från sessionsnamn till maximalt antal sessioner som kan sparas också. Möjligheten att dölja / duplicera flikar och kortkommandon gör det också exceptionellt.

# 6 OneTab

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Det kan hantera många flikar i ett genom att konvertera alla öppna flikar till en lista där de kan återställas, antingen en i taget eller allt på en gång. OneTab frigör snabbt minnet som tas av kromflikarna. Därför kan flera flikar enkelt arbetas på med snabb responshastighet. Flera flikar kan också sparas / återställas som en grupp och du kan också ange alternativ för att inkludera / utesluta vissa flikar från en flik.

# 7 Tab Outliner

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

En mycket enkel design som du säkert kommer att hänga på när du väl bekant dig med den. Tab Outliner visar alla aktiva flikar i en trädliknande struktur och du kan också dra och släppa text från webbsidor till fliklistan för att skapa korta anteckningar och därmed göra hanteringen enklare. Det ger muspekaren över liknande knappar som kan utföra åtgärder som att klona redan öppna flikar och till och med öppna Google-dokument.

Läs också: Hur du skyddar din Google Chrome-webbläsare med lösenord

# 8 Snabbflik

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Ett snabbt sätt att hitta den flik du letar efter när du har många öppna. Snabbflik ger ett snabbt sätt att hitta den flik du letar efter bland de många flikar du har öppnat.

# 9 Stäng flikar

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Snabbmeny för att stänga – flikar till vänster, flikar till höger, andra flikar, flikar från samma domän, aktuell flik, fönster med mera. Ge snabbmenyn (popupen som visas vid högerklick) stängknapp med alternativ som Stäng flikar till vänster om den aktuella fliken, Stäng flikarna till höger om den aktuella fliken, Stäng andra flikar förutom den aktuella fliken etc.

# 10 Session Manager

Bästa Google Chrome Tab Manager-tilläggBästa Google Chrome Tab Manager-tillägg

Med Session Manager kan du spara sessioner med dina öppnade flikar och fönster och snabbt öppna dem igen när du vill. Med Session Manager Extension du kan snabbt spara ditt nuvarande webbläsartillstånd och ladda om det vid behov.

Läs också: 6 av de bästa Chrome-tilläggen för studenter

# 11 Flikvila

Tab DvaleTab Dvale

Tab Hibernation frigör lite minne och CPU på din dator genom att döda alla inaktiva flikar. Dina flikar går inte vilse och du kan återställa dem med ett enda musklick. När de väl är installerade kommer de att märka en knapp i form av en halvmåne i slutet av adressfältet.

# 12 TabMemFree

TabMemFreeTabMemFree

Detta tillägg hjälper användare automatiskt att parkera de inaktiva flikarna i webbläsaren Google Chrome. Bortsett från detta hjälper tillägget också användare att justera maximal flikens tomgångstid och kontrollera frekvensen, vitlista fästa flikar. Det är överlägset bäst chrome tab manager 2019

# 13 Senaste historia

Ny historiaNy historia

Detta tillägg visar din senaste historik, nyligen stängda flikar, mest besökta sidor och senaste bokmärken i ett popup-popup. Användare kan ändra antalet objekt och kan ändra bredden på popup-menyn.

# 14 TabJump

TabJumpTabJump

TabJump är ett nytt sätt att navigera i dina flikar. Få enkelt åtkomst till de mest använda flikarna, tillhörande flikar och stängda flikar. Tillåter fliklåsning också. TabJump markerar ofta använda flikar och relaterade flikar så att du enkelt kan hoppa mellan dem.

# 15 Dölj flikar

Dölj flikarDölj flikar

Döljer alla flikar mycket snabbt genom att klicka med en enda knapp och återställer dem senare. Finns även ett snabbmenyalternativ för kontroll. Knapptillägget Dölj flikar kan dölja och återställa alla flikar mycket snabbt genom att klicka på en enda knapp i verktygsfältet eller snabbmenyn. Så det är en av de bästa chrome tab arrangör som du kan använda

Läs också: Topp 20 bästa VPN för dina Windows att bläddra anonymt

# 16 Aerys – Tab Manager

Aerys - Tab ManagerAerys – Tab Manager

Aerys – Tab Manager är en av de bästa Google Chrome-flikhanteraren vilket ger dig en tydlig bild av alla öppna flikar. Det bästa med Aerys-Tab Manager är att du kan söka i alla öppnade flikar, klicka för att hoppa över sidor, visa nyligen stängda flikar och mycket mer. Flikhanteraren har ett bra gränssnitt och det känns inte tungt i webbläsaren.

# 17 TabsPlus

TabsPlusTabsPlus

TabsPlus är en annan bästa Google Chrome-tillägget vilket tillåter användare att ställa in önskade åtgärder. Du kan till exempel ändra positionen för en ny flik, du kan ställa in enkel beteendemodifiering som tvingar webbläsaren att öppna den senast valda fliken när du stänger en flik. Tillägget är väldigt lätt och det känns inte tungt i webbläsaren.

# 18 TabCloud

TabCloudTabCloud

Tab Cloud låter dig spara alla fönstersessioner och återställa den vid ett senare tillfälle eller på en annan dator. Tillåter dig effektivt synkronisera öppna flikar mellan flera datorer. För att använda klickar du helt enkelt på TabCloud-ikonen på menyn, du ser sedan dina för närvarande öppna fönster och tidigare sparade fönster, du kan spara öppna fönster eller återställa sparade.

# 19 Toby

Toby

Tja, om du letar efter bästa Google Chrome-tillägget det kan göra lite mer än att bara organisera flikarna, då kan Toby vara den bästa för dig. Med Toby kan du spara, stänga av och ordna flikar enligt dina önskemål. Det fantastiska med Toby är att det höjer Chrome-webbläsaren. Inte bara det, men det tillåter också användare att lägga till nya flikar genom att dra och släppa dina webbläsarflikar i samlingen.

# 20 Clutter Free

Störningsfri

Detta är en av de fantastiska tilläggen som alla Google Chrome-användare ska använda. Förlängningen minskar flikens röran genom att undvika dubbla flikar. Det fina med Clutter Free är att det automatiskt upptäcker och stänger dubbletterna innan de öppnas. Så det är en av de bästa Google Chrome-tilläggen du bör använda.

Så dessa är 20 bästa Google Chrome Tab Manager-tillägg. Saker blir mycket lättare om man kan få hjälp från andra. För att hjälpa dig att hantera kromflikar finns det många tillägg tillgängliga, men de bästa som listas ovan är de mest föredragna. Fortsätt med något av dessa och du kommer att hitta dem som en bra tidsbesparande affär.