Uppdaterat Google Fit for Wear OS klart på TicWatch Pro

Uppdaterat Google Fit for Wear OS klart på TicWatch Pro

Nya TicWatch Pro får en speciell Wear OS-uppgradering. Det är faktiskt en Google Fit-uppdatering som gör att smartwatchen kan minska eller sänka batteriförbrukningen. Målet är en längre batteritid så att mer kan göras direkt på handleden. Ser du, smartwatches är mer avancerade idag men det finns problemet med batteri. Google har arbetat med en lösning som hjälper till att spara batteri i GPS-läge. Om du äger en TicWatch Pro kommer uppdateringen att vara mycket tydlig. Du kanske kan använda smartwatchen på två dagar utan att behöva ladda.

Google Fit på Wear OS är redo för en uppdatering. Det får Google Fit att arbeta i ett lågeffektläge i GPS-funktionalitet. Detta kommer att vara mer användbart under någon form av träning som kanske löpning eller cykling.

Detaljerna är knappa och vi har ingen aning om minimikraven. Mobvo TicWatch Pro är berättigad till nämnda Google Fit-uppdatering så att vi kan börja titta på den.

För närvarande kan vi anta att alla Wear OS med Google Fit kan få uppdateringen. Vi måste vänta och se på ett officiellt meddelande.

VIA: 9TO5Google