Verizon ger äntligen Synlig till Android, begränsad till Galaxy S9

Verizon ger äntligen Synlig till Android, begränsad till Galaxy S9

Förra året introducerade Verizon en smart ny plan som heter Visible, som låter dig ha en månad-till-månad-tjänst utan att behöva gå till någon av deras butiker. Det var emellertid en process med endast inbjudan och endast de med iOS-enheter kunde registrera sig. Den goda nyheten är att tjänsten äntligen inte är inbjuden längre och kommer till Android. Den dåliga nyheten är dock att du bara kan registrera dig om du har en Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 +.

Visible är en helt appbaserad prenumerationstjänst. Det betyder att du kan registrera dig för sin enda plan via själva appen, som just nu bara kan installeras och användas på enheter som stöds. För 40 dollar i månaden får du obegränsad text, samtal och data. När du väl har registrerat dig är du inte bunden till något långvarigt kontrakt, så om du känner att du inte behöver registrera dig månaden efter, så slutar du bara.

Men ordet “obegränsat” kommer naturligtvis med försiktighetsåtgärder. Dina data är faktiskt bara upp till 5 MB, men du kan också hotspota din enhet, även om hur snabbt det kommer är diskutabelt. Video kan bara strömma upp till 480p men om du är okej med att bara strömma upp till den kvaliteten är det fortfarande en ganska bra plan att ha. Och åtminstone kommer du inte att sitta fast på några år om du inser att du inte gillar det.

Verizon har också samarbetat med Affirm så att de kan erbjuda finansiering om du vill ha nya enheter, återigen begränsade till Galaxy S9 och Galaxy S9 + (och iPhones, om du svänger på det sättet). Naturligtvis tillkommer extra kostnader för dina månadsavgifter, men om du behöver en Verizon-kompatibel telefon kan du åtminstone få en nu. Förhoppningsvis kommer de att lägga till stöd för fler Android-enheter snart.

VIA: SlashGear