Virgin Mobile dödas av Sprint

Virgin Mobile dödas av Sprint

Det har gått ett tag sedan vi har hört några nyheter om Virgin Mobile. Det förändras idag, men nyheterna för Sprints förbetalda varumärke är inte bra.

Sprint dödar Virgin Mobile. Befintliga kunder flyttas över till Boost Mobile från början av februari, och Sprint har sagt att de flesta Virgin Mobile-kunderna ska kunna behålla sin nuvarande telefon och få en jämförbar Boost Mobile-plan.

”Vi granskar regelbundet våra planer för att säkerställa att vi erbjuder de bästa tjänsterna i linje med våra kundbehov”, förklarade en Sprint-talesman. “Från och med veckan den 2 februari flyttar vi Virgin Mobile kundkonton till vår syster. varumärke Boost Mobile – konsolidera varumärkena under ett sammanhängande, effektivt och effektivt förbetalt team. “

Virgin Mobile har funnits i mobilbranschen i flera år, så det är en stor sak att se varumärket försvinna nu. Samtidigt kommer flytten inte som en enorm överraskning med tanke på hur lite vi har sett eller hört från det förbetalda varumärket nyligen.

Sprint försökte starta om Virgin Mobile som en iPhone-endast MVNO i slutet av 2017 och frestade iPhone-ägare att byta genom att erbjuda ett års tjänst för $ 1 och bara sälja iPhones under en tidsperiod. Det gick dock inte för Virgin Mobile, och medan Virgin säljer Android-enheter nu, är bristen på aggressiva kampanjer i kombination med undvikandet av Android-användare troligtvis dömd.

Använde du någonsin Virgin Mobile?