Vissa Nest-termostater tappar sina smarta krafter och Google bestämmer sig för att ersätta dem gratis

Vissa Nest-termostater tappar sina smarta krafter och Google bestämmer sig för att ersätta dem gratis

Från och med november förra året på officiellt Nest-stöd de rapporter av ägare av smarta termostater av företaget som kontrolleras av Google, om ett ganska allvarligt problem, känt som, vilket i själva verket berövar de smarta termostaterna par excellence sin huvudfunktion.

Eller, det är inte längre möjligt att fjärrstyra dem, genom att aktivera och avaktivera hemvärmesystemet när du inte är hemma. Problemet ligger i att Nest-termostater inte kan ansluta till Wi-Fi-hemnätverket, så det enda sättet att slå på dem, stänga av dem och ställa in önskad temperatur är genom manuella kontroller.

LÄS OCH: Nest Thermostat E, recensionen

I händelse av att det klassiska felupplösningsförfarandet som föreslås av Google inte ger de önskade effekterna, föreslår Mountain View-jätten sina kunder den enda verkligt avgörande motåtgärden: gratis enhetsbyte.

Även om problemet verkar påverka ett litet antal Nest-termostater, är det oklart om Google har lyckats lokalisera ursprunget till detta fel för att undvika det i framtiden. Hur som helst, dock lyckligtvis den här gången lyckligt slut det var.

Hör “07/27 – QuickCharge 5, defekta Nest-termostater och eventuellt lanseringsdatum för iPhone 12” på Spreaker.

Via: The Verge Source: Google Nest Support