Vivo NEX Dual Display Edition-telefon är officiellt här

Vivo NEX Dual Display Edition-telefon är officiellt här

Vivo NEX-telefonen lanserades först i juni förra året, vilket gör att publiken är upplyftande med kameran. En nedbrytning hjälpte oss att avslöja dess hemligheter. Det går ut från Kina till flera viktiga städer. Så tidigt som nu förväntas en nästa generations modell och den är sant nog, den är här. Vivo avslöjar äntligen Vivo NEX 2-telefonen, men den här kommer inte att vara känd för en annan pop-up selfie-kamera utan mer för sin innovativa dubbla skärm. För ett par veckor sedan yta enheten med trippelkameror och en sekundär skärm på baksidan.

VIVO NEX 2 kallas officiellt för Vivo NEX Dual Display Edition. Den är utrustad med tre bakre kameror och dubbla skärmar plus en månring. Det senare betyder meddelanden och danser i takt med musiken. Den har 128 GB lagring och 10 GB RAM så att vi kan förvänta oss en kraftfull prestanda som ryktas.

Dessa dubbelsidiga skärmar och ett nytt kamerasystem visar sig vara sanna och vi har detaljer nu. Den främre Super AMOLED-skärmen mäter 6,39 tum med 1080 x 2340 pixelupplösning medan den sekundära bakre skärmen är 5,49 tum med 1080 x 1920 pixlar. Andra specifikationer inkluderar en Qualcomm Snapdragon 845-chipset, fingeravtrycksscanning på skärmen, 3500mAh-batteri, Bluetooth 5.0, WiFi, USB 2.0 (ingen USB-C) och WiFi.

När det gäller kamerateknik, kolla in 12MP + 2MP dubbla bakskjutare + Time of Flight (TOF) med bakre blixt och selfie mjukt ljus plus f1.179 + f1.8 + f1.3. Vivo har lagt till många professionella kamerafunktioner inklusive AI Face Beauty, Panorama, HDR och Selfie Lighting.

Smarttelefonen körs på Funtouch OS 4.5 baserat på Android 9.0 Pie redan. NEX 2 är en uppgradering av den första Vivo NEX. Du kan säga att det är “NEX-nivå” i premium smartphones med NEX Dual Display-design. 6,39-tums Ultra FullView-skärm erbjuder en mer uppslukande och nästan ramlös visningsupplevelse medan den bakre skärmen är för selfies.

Vi har sett dubbla skärmtelefoner tidigare men den här ökar ante med en tredubbel kamerainställning som räcker för att fånga högkvalitativa selfies. Det är möjligt med Pose Director och Mirror Mode. Andra speciella kamerafunktioner inkluderar AI-skärmigenkänning, AI-porträttramning, AI-filter och Selfie Softlight.

Använd huvudkamerorna för att ta dina selfies. Displayen på baksidan ger dig en förhandsgranskning som om du använder en selfie-shooter inrymd inuti Lunar Ring.