Vivo-undermärket skickar ut en ny iQOO-smartphone, redo med den senaste Snapdragon 855

Vivo-undermärket skickar ut en ny iQOO-smartphone, redo med den senaste Snapdragon 855

Namnet iQOO hördes först för ett par veckor tillbaka när vi presenterade några läckta vikbara telefonbilder. Det är från Vivos nya undermärke som snart dök upp på TENAA med tredubbla bakskjutare och en Qualcomm 855-processor. Telefonen har äntligen nått Vivos officiella hemsida under iQOO-mappen den 1 mars förra gången, redo med en ny smartphone i Shenzhen, Kina. IQOO-mobiltelefonen har några av de mer premiumspecifikationerna i branschen idag som en 6,41-tums AMOLED-skärm, vattendroppskärning, 91,7% skärmförhållande och fingeravtryckssensor på skärmen.

JagQ00-smartphone har ett väldesignat bakskydd. Du kan se det mörka nattljuset i olika vinklar och visa några elektriska ljusmönster. Det finns en färgstark LED-lampa på baksidan som lyser upp för en mer fantastisk bild.

Vivo släpper iQOO-mobiltelefonen med en överkomlig prislapp. Den kommer komplett med en Qualcomm Snapdragon 855-processor, 44 W super snabb laddningsteknik, 8 GB RAM och 256 GB inbyggt lagringsutrymme för endast 3598 yuan, vilket är 537 $ i USA. Enheten kommer att vara ute den 6 mars.

Funktionen “supervätskekylning” är viktig eftersom den utnyttjar “vätskeförångning med hög temperatur och värmeabsorption”. Andra specialfunktioner inkluderar Multi-Turbo. Den senare lägger till AI Turbo, Game Turbo, Net Turbo och Center Turbo.

Alla dessa nya funktioner förbättrar prestanda och påskyndar enheten. Appar går snabbare med 30% med AI Turbo och bildfrekvensen är 73% bättre med Center Turbo. Net Turbo förbättrar WiFi-signalen och Game Turbo förbättrar nyckelprestandaupplevelsen. Systemresurser förbättras med realtidsmatchning i realtid.

KÄLLA: VIVO