Vodafone och Ericsson europeiska mästare för uppladdningshastighet: 136 Mbps uppnådda

Vodafone och Ericsson europeiska mästare för uppladdningshastighet: 136 Mbps uppnådda

Efter den italienska, som i mars passerade milstolpen på 1,2 Gbps i nedladdning på det kommersiella nätverket, har den irländska filialen av Vodafone lyckades uppnå tack vare det gemensamma arbetet med Ericsson, jag 136 Mbps laddas upp över nätverket 4G.

Milstolpen uppnåddes tack vare, vilket gjorde det möjligt att använda två 20 MHz-band samtidigt med modulering 64 QAM: Även om det fanns toppar på 150 Mbps uppnåddes den stabila hastigheten cirka 136.

För testerna, förutom Ericssons tekniker, enheter utrustade med SoC () Qualcomm Snapdragon 820, utrustat med ett modem X12LTE. Det är orden från den europeiska presidenten för Qualcomm, Enrico Salvatori:

. .

LÄS OCH: Hur Samsung har behärskat 5G när du är på språng

Sådana tester ger inte en verklig indikation på implementeringen av dessa tekniker, men de gör det möjligt för oss att få en uppfattning om vad framtiden väntar oss. Om den 5G fördröjning, därför kommer vi fortfarande att kunna få mer av LTE: om operatörerna gav några i GB sina erbjudanden, skulle vi vara säkra på att inte “bränna” allt på några minuter.

Källa: Mondo3