Windows 10 finns att ladda ner i sin testversion

Windows 10 finns att ladda ner i sin testversion

Bara två dagar efter presentationen, den nya versionen av hemoperativsystemet Microsoft är tillgänglig för nedladdning i sin testversion: teknisk förhandsvisning av Windows 10 det kan faktiskt laddas ner, gratis är lagligt, direkt från Microsofts officiella webbplats.

LÄS OCH: Microsoft tillkännager Windows 10

Detta är uppenbarligen inte den slutliga versionen av det nya operativsystemet: den här versionen är faktiskt inte avsedd för daglig användning av en vanlig användare, men det är fortfarande väldigt intressant att kunna perspektiv om planerna för huset i Redmond.

Windows 10 är faktiskt det första Microsoft-operativsystemet som ska utformas för att anpassas till olika typer av skärmar och inmatningslägen, vilket optimerar deras användning med båda mus och tangentbord än med skärmar pekskärm.

Om du bestämmer dig för att använda den här förhandsgranskningen kommer du också att vara användbar för Microsoft, som uppenbarligen letar efter respons och åsikter för att förbättra ännu mer det nya Windows, både för nästa förhandsgranskning, designad för vanliga användare och förväntas i början av 2015, men uppenbarligen också för vad som kommer att bli slutversion operativ system.

I avvaktan på de första åsikterna “i fältet”, åsikter, ändringar och uppdateringar lämnar vi dig länken för gratis nedladdning av den tekniska granskningen av Windows 10.