Xbox One: s kommande stör ej-läge låter dig ignorera alla distraktioner

Xbox One: s kommande stör ej-läge låter dig ignorera alla distraktioner

Microsoft testar en stor ny uppdatering för Xbox One-instrumentpanelen med Xbox Insiders idag. Nu i Alpha-ringen kommer den nya systemuppdateringen med förbättringar av guiden och en ny nyckelfunktion: Stör inte.

Xbox One: s nya Stör ej-läge är mycket som Windows 10: s Quiet Hours-funktion. När den är aktiverad slutar din Xbox visa meddelanden från appar och spel. Dessutom kommer det också att förhindra att dina vänner bjuder in dig till ett annat spel eller en aktivitet som kommer att vara riktigt bra när du försöker komma igenom alla nivåer i ett nytt nytt spel.

Xbox One-guiden får också en ny nästa prestationsfunktion med den senaste systemuppdateringen. Detta är i grunden en praktisk lista över prestationer som du är nära att avsluta på spel, och du kan filtrera listan efter närmaste, vanligaste, sällsynta, vanligaste sällsynta och högsta spelresultat för att få bästa möjliga titt på dina framsteg på en spel.

Andra tillägg i den senaste uppdateringen inkluderar Mini Game Hubs i guiden, samt en bättre bild för kommentarer på community-inlägg. Uppdateringen är endast tillgänglig i Alpha-ringen för Xbox Insider-programmet för tillfället, men den kommer att komma till vanliga användare utanför Xbox Insider-programmet under de kommande månaderna när den har genomgått alla nödvändiga tester.

Märkt med Xbox, Xbox Insider, Xbox One